USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Висадили майже п'ять тисяч сіянців: на Маневиччині відновлюють ліс

21 Квітня 2024 07:44
Сьогодні у Колківському лісництві філії «Колківське лісове господарство» ДП «Ліси України» відновили площу 0,9 га, висадивши 4,9 тис. сіянців.

Про це інформує Поліський лісовий офіс.

У межах заходів програми Президента «Зелена країна» до відновлення лісу долучилися учасники глобальної екологічної ініціативи «Озеленення планети» з акцією «Ліси Захисників та Захисниць України».

Читати ще: На Ківерцівщині засіяли понад мільйон саджанців дуба і сосни

Зростатиме тепер молодий ліс для мирного майбутнього України.
Загалом протягом цієї весни у філіях Поліського лісового офісу створили лісові культури на площі 3121,5 га, висадивши на цих ділянках більш як 18 млн штук сіянців.

Ще 65,8 га додалося нових лісів на площах, де їх раніше не було.
Також лісівники провели інші необхідні заходи з відновлення лісів.

Читати ще: У Луцьку висадили 47 дубів Шевченка

Під час весняної лісокультурної кампанії-2024 на Волині та Рівненщині висадили загалом 21 млн 420 тис. сіянців за плану 18 млн.

«Усі площі заліснено. Жодна ділянка, де ведуть заготівлю, не залишається без уваги, – запевняють лісівники. – І щоразу ми робимо все можливе та застосовуємо найкращі практики, щоб ліси майбутнього були ще кращими, якіснішими, продуктивнішими та комфортнішими для людей».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus