USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Вистрибнула з вікна лікарні: в Італії трагічно загинула українка

31 Серпня 2021 08:15
В італійському Неаполі загинула 34-річна українка. За інформацією місцевих ЗМІ, жінка вистрибнула з вікна четвертого поверху лікарні і померла на місці від отриманих травм.

Деталі трагедії повідомили у виданні ilmattino.it, пише Корреспондент.ua.

Повідомляється, що тіло жінки було виявлене пізно ввечері 29 серпня на вулиці Джованні Нінні, біля лікарні.

З’ясувалося, що кілька днів тому жінці зробили операцію з видалення катаракти. Операція пройшла успішно і пацієнтку помістили в офтальмологічне відділення для спостереження.

Лікарі повідомили, що українка ні на що не скаржилася.

Як розповіли її сусіди по палаті, напередодні вона вела себе спокійно і ніяких ознак душевної тривоги у неї не спостерігалося, сусідам по палаті на проблеми не скаржилася.

«Вона раптово підійшла до вікна, відкрила його і зістрибнула вниз», – йдеться в повідомленні.

Поліція Неаполя почала розслідування за фактом смерті громадянки України. Зараз проводиться допит лікарів та інших пацієнтів.

Також ведеться пошук родичів загиблої. За попередньою версією поліції, жінка вчинила самогубство. Що могло стати причиною для такого кроку, з’ясовується.

За непідтвердженою інформацією, як пише Voce di Napoli, італійські правоохоронці зарахували загиблу українку до категорії «бездомних». Також вона начебто зазнавала у минулому сексуальних домагань і жорстокого ставлення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 2 Вересня 2021 18:25
можливо рахунок за операцію занадто великий був...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus