USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.90
  • PLN 9.65 9.85

«Вз**бемо рашку разом!» У Луцьку відбувся благодійний концерт MÉLOVIN. Відео

20 Червня 2022 19:33
Із благодійним концертом, під час якого збирали кошти на потреби українських захисників, виступив відомий український співак MÉLOVIN.

Черговий захід на підтримку ЗСУ відбувся у неділю, 19 червня, у Show Basilic у Луцьку.

Концерт розпочали із виступу гурту «Дикоbrass» – дворазових переможців Leopolis jazz fest, півфіналістів «Польща має талант!», які їздили в гастрольний тур в Кореї та Катарі.
Опісля ведучий заходу Назар Пащук оголосив про благодійний аукціон, під час якого на продаж виставили три лоти: ексклюзивну фігурку пса «Патрона», кубок команди «Замок Любарта», який свого часу гумористам вручив Володимир Зеленський та футболку «як у Зеленського» виробництва команди луцької дизайнерки Катерини Ковальчук.

Читати ще: Про базовий гардероб, футболку для Зеленського і допомогу військовим: луцька стилістка Катерина Ковальчук
Потому на сцену вийшов переможець шостого сезону українського вокального шоу «X-Фактор», переможець другого сезону гіпершоу «Маска», представник України на 63-му пісенному конкурсі «Євробачення» в Португалії, співак MÉLOVIN.
Варто зауважити, що фанатки підготувалися до виступу улюбленого артиста і зустріли Костянтина Бочарова квітами та прапорцями із зізнаннями у коханні.
Перед тим, як розпочати виступ, MÉLOVIN зазначив, що він і його музиканти не можуть лишатися осторонь війни в Україні, а його гітарист – взагалі служить у ЗСУ.

Окрім англомовних композицій, як, до прикладу, пісня «Under The Ladder», із якою підкорював «Євробачення-2018», музикант виконав ліричні україномовні хіти «Вітрила», «З тобою, зі мною, і годі», «Ти» та інші.
Як стало відомо пізніше, під час благодійного концерту вдалося зібрати 66 300 гривень на авто для захисників України.

Про це MÉLOVIN повідомив на особистій сторінці в Інстаграмі.

«Вз**бемо рашку разом! Луцьк. Учора на благодійному концерті зібрали 66 300 грн для ЗСУ. Дякую кожному», – підписав ролик артист.

Вікторія СЕМЕНЮК


Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Цікаво Показати IP 20 Червня 2022 21:16
а яку суму заробив сам "маестро"?
Назар до Цікаво Показати IP 20 Червня 2022 22:36
Він виступав безкоштовно. Співав не довго, звісно, бо безплатно. Але факт!
Джек до Цікаво Показати IP 20 Червня 2022 23:44
Ніяку,він зарплату своїм задом отримає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus