USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Як обрати якісну та доступну посудомийну машину?*

26 Вересня 2022 13:33
Більшості господинь доводиться витрачати величезну кількість часу на домашні справи. Саме тому вони намагаються скоротити час на приготування їжі, миття посуду, а також прання речей. Для цього створена побутова техніка, яка дозволяє жінці відпочити та приділити час собі.

Параметри, які потрібно враховувати, обираючи посудомийну машину

Саме посудомийна машина суттєво покращить життя. Потрібно вирішити, в якому місці буде встановлено прилад. Це необхідно, щоб точно знати, чи близько знаходиться отвір каналізації і як просто підвести подачу води. Щодо місткості машини, то краще за все обирати моделі, об'єм яких перевищує у 2-3 рази необхідну для господині кількість посуду.
Фактори, що впливають на вибір техніки:

Не останніми важливими параметрами, що варто враховувати, обираючи посудомийну машину, є клас енергоспоживання, а також кількість води, що потрібна для здійснення одного циклу роботи.

Не варто переплачувати, купуючи надсучасні моделі з величезною кількістю зайвих функцій. Деякі з них взагалі ніколи не використовуються. Для сучасних господинь достатньо 5-6 режимів.

Також звертають увагу на площу квартири. Господар маленького житла не може дозволити собі купівлю величезних побутових приладів. Саме тому варто обирати моделі, які зменшені у розмірах, або досить вузькі.

Якщо у будинку є маленькі діти, варто звернути увагу на рівень шуму, при якому працює посудомийна машина. Якщо цей рівень перевищує 45 ДБ, варто звернути увагу на іншу модель.

Якщо завжди кудись поспішаєте, зверніть увагу на моделі, які мають функцію турбовисушування. Таким чином, вода випаровується дуже швидко, а кількість часу, за який машина завершує миття посуду, суттєво знижується.

Переваги посудомийних машин

Більшість людей вважає, що використання посудомийної машини збільшує кількість води, насправді це зовсім не так. Якщо порахувати, скільки води витрачається на один цикл миття посуду у машині, то ця цифра буде у 5 разів нижче, ніж при митті посуду руками.

Молоді господині, які мають маленьких дітей, досить часто використовують посудомийну машину для того, щоб очищати гребінці, пластикові дитячі іграшки, а також гумові капці. Крім того, прилад знадобитися під час очищення холодильників, бо майже всі ємності для зберігання яєць, масла також можна очищувати з використанням посудомийної машини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus