USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Як школярі Луцької громади вчитимуться на великодні свята

30 Квітня 2024 20:48
Школи Луцької громади в п’ятницю перед Великоднем, 3 травня, та другого дня Пасхи, 6 травня, проводитимуть заняття дистанційно.

Про це повідомив директор департаменту освіти Луцької міської ради Віталій Бондар.

«Департамент освіти може рекомендувати щось. Уся організаційна та кадрова робота – це виключно повноваження педагогічної ради закладу освіти, рішення якої втілюється в життя наказом керівника. Попередньо з керівниками ми провели нараду й проговорили те, що логічно 3 травня провести заняття з використанням технології дистанційного навчання.

Читати ще: «Великодній кошик для воїна»: в Луцьку діти малювали листівки захисникам

За бажанням керівників закладів освіти 6 травня навчання також буде у дистанційному форматі. Наголошу – за бажанням керівників закладів освіти. Ми розуміємо, що в кожного закладу освіти – своя специфіка організації роботи», – прокоментував Віктор Бондар.

Він нагадав, що відповідно до освітньої програми навчальний рік має тривати не менш як 175 навчальних днів. Попередньо учні Луцької громади вчитимуться до 31 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus