USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

За добу на Волині рятувальники ліквідували дві пожежі та розчистили трасу від гілля

6 Серпня 2023 15:48
Протягом минулої доби волинські рятувальники ліквідували 2 пожежі та здійснили 3 виїзди на проведення аварійно-рятувальних робіт, інформують у ДСНС Волині.

5 серпня о 02:07 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу цегляної господарської будівлі в селі Цегів Луцького району. На місце виклику виїхали вогнеборців 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Горохів спільно з працівниками місцевої пожежної охорони смт Мар’янівка.

По прибуттю рятувальники оперативно оцінили ситуацію та на гасіння займання подали 2 водяні стволи, горіння ліквідували о 03:33. Ймовірна причина пожежі – влучання блискавки.

О 21:13 на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Дарівка Ковельського району. На місці події працювали вогнеборці 21-го Державного пожежно-рятувального поста смт Голоби, рятувальники 4-ї ДПРЧ м. Ковель спільно з працівниками місцевої пожежної охорони села Радошин. На гасіння пожежі подали 2 водяні стволи, горіння ліквідували о 21:52.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі холодильника.
Крім того, минулої доби рятувальники тричі виїжджали для проведення робіт з ліквідації кубел шершнів – у приватних домоволодіннях в селі Млинове Ковельського району, с. Заріччя Володимирського району та в селі Носачевичі Луцького району.

Сьогодні в селі Звірів Луцького району на проїзжджу частину впало дерево і унеможливило рух траспорту. На місце події виїхало відділення 1 ДПРЧ міста Луцьк, яке за допомогою спеціального обладнання розчистило дорогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus