USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Заяви «Стрілка» налякали терористів у Слов'янську

13 Травня 2014 08:59
Згідно з інформацією групи «Інформаційний Опір, учорашні заяви "Стрілка" Гіркіна викликали вкрай неоднозначну реакцію в таборі терористів, опорна база яких знаходиться в Слов'янську. Про це керівник Центру військово-політичних досліджень, координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук повідомив на свойї сторінці у "Фейсбуці", - повідомляє Еспресо. TV.

Нагадаємо, вчора співробітник головного розвідувального управління Росії Ігор Гіркін, відомий під псевдонімом "Стрєлков", проголосив себе Верховним Головнокомандуючим.

"Зокрема, маються на увазі заяви про те що всі "воєнізовані структури" на Донбасі повинні підкорятися його наказам і розпорядженням, а всі "невраховані" бойовики підлягають затриманню, а в разі збройного опору - знищуються на місці.

Окремі групи терористів, що діють на Сході країни, прийняли заяву "Стілка" на свій рахунок, і тепер побоюються не тільки українських силовиків, а й російських диверсантів.

Згідно з нашою інформацією, зараз в Слов'янську дислокуються близько 1500 бойовиків, блокпости яких розташовані по периметру міста. Обладнано 6 мінометних точок.

Бойовики знайшли способи просочуватися через кільце оточення підрозділів АТО. Наприклад, згідно з нашими даними, бойовики зі Слов'янська брали участь у заворушеннях 9 травня в Маріуполі, після чого повернулися в Слов'янськ", - написав Тимчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
пан Показати IP 13 Травня 2014 09:05
так налякали, що в Житомирський обл. не можуть дорахуватись 100 вояк.
Гость Показати IP 13 Травня 2014 09:29
Оце так,нарешті, треба сказати російським окупантам,хто знаходиться на території України з метою сепаратизму,знищувати на місці. О то аж смішно терористи на нашій землі нам загрожують і таке кажуть.До чого це все дійде,скоро будуть у нас вбивати мирних людей,все знищувати, а ми будемо спокійно спотерігати.А ви підіть у Москву зробять цей цирк-референдум вас дві хвилини запакують.
Дончанин Показати IP 13 Травня 2014 09:29
Уничтожению подлежат ВСЕ бандформирования, к которым не относятся регулярные части ВСУ, покинувшие территорию ДНР, вошедшие в состав ВС ДНР, сдавшие оружие официальным представителям ДНР. Что здесь не правильно?
Дончанин до Дончанин Показати IP 13 Травня 2014 12:09
Я забыл поблагодарить автора за меткое название статьи ибо содержание статьи - это бла, бла, бла... А вот террористами на Донбассе являются пришлые зайды, появившиеся у нас с оружием в руках.
Я Показати IP 13 Травня 2014 10:06
да краще подслухати ось це http://www.youtube.com/watch?v=i0j4CJlpMJI а руки трясуться в Турчинова як в ГК ЧП в 91 році
Анонім до Я Показати IP 13 Травня 2014 12:02
А що слухати? В нас з кінця минулого року вся правда несприймається. Турчинову вже давно заплачено за те що він робить, в нього, навіть, іншого виходу немає - або народ його, або "секта", от він і вивертається між двох вогнів, поки народ тупить. А відносно територій, то ЄС собі теж хоче трошки урвати, але не може, бо буде шкандаль, а так чекають поки частина народу разом з територіями в Росію втече, а народ то сам хоче, бо довели, тому і санкції тільки у вигляді "ай-яй-яй", а при цьому потім і собі можна урвати - "ну всі ж розбирають, то чого нам не можна?"!
саня до Анонім Показати IP 13 Травня 2014 19:39
точно подмечено, идет базарная дележка Украины, сегодня уже Венгрия заявила о независимости венгров на Закарпатье, не дождалась развязки. Поэтому сейчас Донбасс замыливание глас и намек, что все началось с России! Ну и глупый же мы украинский народ и 25 лет не продержались. Своими же руками сначалана Майдане, а потом на Донбассе разорвали страну и через свои страдания отдаем куски всему миру (странно, что Китай еще не позарился)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus