USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Запальні «Співаночки про любов»: гурт «Rock-H» презентував у Луцьку новий альбом

8 Травня 2016 17:24
Запальний мукачівський гурт «ROCK-H» завітав до Луцька із презентацією свого нового альбому «Співаночки про любов».

Концерт відбувся 7 травня у «ЛучеSк-пабі», - повідомляє Таблоїд Волині.

Вітаючи лучан, соліст гурту Віктор Янцо поділився секретом, що любить Луцьк і наш замок. А потім сказав чому: «В Мукачево теж є замок. У нас міста-побратими по замках».

Рокашівці презентували новий альбом «Співаночки про любов». Хлопці співали про любов, бо як зазначив вокаліст гурту Віктор Янцо, є кохання, а є любов.

«Кохання – то почуття до дівчини чи хлопця, а любов – то любов до дітей, до пива, до дівчини», - зауважив музикант.

В такій послідовності хлопці і виконували свої пісні. Але поки «Колискову» співати, треба «люлю вчинити». Тож почався концерт з головного – «Мигалю, а ти вчинив лялю». Після цього лунали «Колискова», «Пийте хлопці», «Галю».

До речі, це вже четверта платівка гурту, і музиканти нарешті визначились із власним стилем. Їм стало затісно в «рок-фольку» чи «русинському році». Отже, відтепер на всю майбутню та минулу творчість гурту можна сміливо почепити ярлик subcarpathian rock, що припав до душі кожному з учасників гурту.

Новий альбом вміщує дванадцять колоритних авторських творів, серед яких, до речі, знаходиться пісня, виконана в дуеті з солістом гурту «МЕРІ» Віктором Винником. Загалом, робота над «Співаночками про любов» зайняла у Rock-H більше року і, за їхніми словами, не була легкою. За цей час учасники гурту написали більше, ніж сорок нових композицій, у яких рясно експериментували зі саундом та загальною стилістикою, та з яких, з рештою, довелося обирати дванадцять.
Музиканти дарували нову платівку найбільш активним у танцях лучанам. Оскільки звучали пісні «Юрику», «Мигалю» (Михайле), «Галю», щасливі власники цих імені танцювали запальніш від усіх. В основному виконували нові пісні, тому що «старі співати вже не так цікаво». Але, як не дивно, їх зустрічали не гірше від відомих «Не буду ся женити», «Я люблю гнуй», «Марічко». До речі, цікаво спостерігати, як містяни співали «Я люблю гнуй», певно, згадали босоноге дитинство у бабусі в селі.

І ще раз про село. Перед оголошенням композиції «Три донДОМБРОВСЬКИЙ Янцо закликав молодих дівчат «заміж йти за простих русаків, сільських хлопців», тоді буде дівчатам щастя. Тішилися виступом гурту і старі, і молоді, і багаті, і студенти. Серед слухачів навіть маленький фанат з Рівного, який приїхав з батьками до Луцька слухати «Rock-H».

Супроводженням концерту займався NLL PROMO GROUP.

Довідка:

«Рокаш» – це унікальний гурт, який не має аналогів на українській рок-сцені. Поєднує рок з класикою та фольклором, співає виключно закарпатським говором, а пісні для гурту пише автор симфоній та член спілки композиторів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus