USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

ЗСУ відбили атаку біля Світлодарської дуги: є загиблі

19 Грудня 2016 08:31
Вранці 18 грудня російсько-окупаційні війська атакували позиції ЗСУ в районі Світлодарської дуги. За даними штабу, в ході двогодинного бою сили АТО завдали поразки бойовикам. В результаті п'ятеро українських військовослужбовців загинули, шестеро отримали поранення, пише Новое время.

Протягом минулої доби терористи неодноразово обстрілювали українські позиції на Світлодарській дузі та прилеглих населених пунктах.

За інформацією прес-центра АТО, бойовики вели вогонь зі 122-міліметрової артилерії та 120-міліметрових мінометів.

Внаслідок обстрілів пошкоджені об’єкти цивільної інфраструктури та лінії електропередач. Місто Світлодарськ та навколишні села залишилися без світла.

Крім того, зазначається, що пізно ввечері три артилерійські снаряди розірвалися поблизу школи в Луганському.

У штабі також уточнили кількість втрат противника внаслідок бою на Світлодарській дузі. За даними розвідки, втрати противника склали щонайменше 25 чоловік вбитими та до 30 поранених.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus