USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Фацевич зізнався, що не очікував представлення на «почесного громадянина Луцька»

28 Липня 2015 15:46
Голова департаменту патрульної поліції Києва МВС України Олександр Фацевич зізнався, що ініціатива від Луцької міської ради надати йому звання почесного громадянина Луцька стала цілковитою несподіванкою, хоч і приємно втішила.

Про це він заявив під час робочого візиту до обласного центру Волині разом із прем’єр-міністром України Арсенієм Яценюком, міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим та першим заступником міністра внутрішніх справ України Екою Згуладзе.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що сьогодні, 28 липня, на Замковій площі Луцька відбулась презентація нової патрульної поліції за участю та голови Департаменту патрульної поліції Києва МВС України Олександра Фацевича.
Окрім цього, бійців «Світязя» нагородили за особливу мужність у захисті державного суверенітету та цілісності України. Так, медаль «Захиснику Вітчизни» отримали 14 бійців підрозділу.

Також сьогодні, 28 липня, відбулось представлення нового командира спецпідрозділу «Світязь» - Сергія Козака.

Натомість після урочистостей Олександр Фацевич зауважив, що дзвінок луцького градоначальника Миколи Романюка з повідомленням про можливе звання «почесного громадянина Луцька» його частково збентежив. Він вважає, що його побратими із батальйону «Світязь», з якими пройшов Іловайський котел, більш достойні високих відзнак.

Натомість він припустив, що, можливо, «почесного громадянина» луцькі владці йому дають через те, що він очолив патрульну поліцію Києва.

Однак додав, що з гідністю носитиме високе звання, якщо луцькі обранці громади все ж вирішать таке йому присвоїти.

Нагадаємо, не всі депутати підтримали ініціативу секретаря Луцької міської ради Сергія Григоренка надати очільнику нової патрульної поліції Києва Олександру Фацевичу звання «почесного громадянина Луцька».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
громада Показати IP 28 Липня 2015 15:57
Герой!!! Одне шкода, що такі ... поруч з ним ті що приїхали:(
Лучанка Показати IP 28 Липня 2015 16:25
А за що така честь цьому "громадянину Луцька"?! Це дрібна, а може і значна (якщо це дає власнику цього звання якісь привілеї в місті) КОРУПЦІЯ!! В чию голову пишла така дурнувати ідея??!! У Луцьку він що один такий герой АТО?! Гидко і бридко від вашого підлабузництва, панове депутати!!
Рома Показати IP 28 Липня 2015 16:26
Я радий що знайомий з таким офіцером і з таким патріотом нашої держави я вірю що він наведе лажд в поліції Києва)
Цитрамон Показати IP 28 Липня 2015 16:52
Я вважаю, що учасників АТО, УБД не варто присвоювати звання почесного громадянина міста, чи області. Ми всі виконували свій державний, військовий обовязок! Якщо взяти лучан то в двог із трьох багато заслуг, тільки чомусь про них не згадують, а говорять про тих які засвітилися на телебаченні, чі ті яких батьки цілують дупу Гунчику! Давайте трезво дивитись на ситуацію, ми воювали на донбасі а не в луьку, що ці люди зробили для луцька щоб їм надавати таке звання!?
До Цитрамона Показати IP 28 Липня 2015 17:50
Може ти і воював на Донбасі, але при виході з Вуглегірська (з повного оточення) не зберіг життя кожному своєму бійцю ( а це сина - матері, чоловіка - дружині, батька - дитині). В цього офіцера і брат відвоював, і батько з кадрових військових. Гуню, вони в очі не бачили. А трєзво (по-українськи буде "тверезо") ти не можеш дивитися на ситуацію - звичайна українська ЖАБА певно давить. І бойовий підрозділ, який і зараз виконує бойові завдання в зоні АТО, формував певно не "Цитрамон" чи "Аспірін", а саме Фацевич із своїми бійцями. Зайди в міськраду та на стенді подивися хто ще почесні громадяни міста, цей офіцер явно зробив не менше для лучан, хоча й зовсім молодий хлопець. Отак-то....
До до До Цитрамона Показати IP 28 Липня 2015 18:24
Для таких випадків є державні нагороди. Давайте усіх хто воював і воює зробимо почесними громадянами Луцька!
Цитрамон до До Цитрамона Показати IP 28 Липня 2015 23:56
Ти напевно один з тих д**оли*ів гунчика ! За вуглегірсь нічого не скажу бо там не був! Коли в іловайську дали зелений коридор вибирався зі всіма. 16 чолові з батальйону "Дніпро1"(4 з яких були тяжко поранені) підібрали на своєму шляху ризикуючи власним життям. Думаєш дякую сказали.... ні, Береза на телебаченні доказує що вони воїни, а 51 ОМБр( яка не раз рятувала їхні життя) алкоголики!Маю декілька державних нагород, більше 40 врятованих життів в зона АТО. пів року як демобілізувався з них 4 місяці на передовій за власні кошти! з волонтерами , і нетільки допомагаю воїнам і себе не афішую, но коли такі як твій фасевич та ще кучка йому подобних рвуть рубаху... мовчати не буду!
Олександр Показати IP 28 Липня 2015 21:45
Авансом- почесний громадянин Луцька , наступний крок: авансом, великим авансом- Герой України.
000000 Показати IP 28 Липня 2015 22:42
Это актер из "Полицейской академии"?
ДІСТАЛО Показати IP 30 Липня 2015 14:43
НАРОД СПИТАЛИСЬ,НІ ТІЛЬКИ КУЧКА КОНДОНІВ ДАЛЬШЕ РІШАЄ ВСЕ ,БУТИ БІДІ,ОСТАНОВІТЬСЯ І НЕБУДІТЬ ЗВІРА В НАРОДІ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus