USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Коаліціада в Раді. БПП перетягнув до себе двох депутатів

31 Березня 2016 11:27
У Раді триває "коаліціада". Блок Петра Порошенка, який веде переговори з позафракційними для формування більшості та, ймовірно, задля заповнення звільнених місць, переманив до себе двох депутатів. Ними стали народні депутати партії "Самопоміч" Віктор Кривенко та Павло Кишкар. Показово, що останній, своє "входження" у БПП назвав кінцем своєї політичної кар'єри.

Про це повідомив нардеп Сергій Лещенко, - пише "Українська правда".

Нагадаємо, 13 осіб виключили зі свого виборчого списку делегати під час закритого з’їзду партії БПП.

Як запевняє Лещенко, рішення ухвали під час засідання фракції у четвер, разом із цими двома депутатами до фракції увійшла їхня колега за "Самопоміччю" Ірина Суслова. "Рішення прийняли під час на засідання фракції БПП. Питання щодо того, хто проти такого рішення, Луценко на голосування не поставив. При цьому Кривенко сказав, що "не проситься до складу БПП", а Кишкар додав, що "вступ до складу БПП означає для нього кінець політичної кар'єри", - каже Лещенко.

Напередодні до пропрезидентської фракції повернули також нардепа Олега Барну, якого виключили після спроби винести з зали Арсенія Яценюка.

Нагадаємо, в "БПП" заявили, що за станом на ранок 30 березня фракції "Блоку Петра Порошенка" та "Народного Фронту" мають 223 голоси для утворення коаліції. Окрім того, в "БПП" заявили, що переговори щодо коаліції провалилися через нові вимоги глави "Батьківщини" Юлії Тимошенко. При цьому, депутат від фракції "БПП" Володимир Ар'єв заявив, що перемовини продовжать.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
??? Показати IP 31 Березня 2016 15:59
луцик пішов в ва-банк! але ради чого??.......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus