USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Волинський нардеп подала найбільше законопроектів серед позафракційних депутатів

4 Липня 2018 15:46
Перед парламентськими канікулами народні депутати активізували свою законотворчу діяльність: у червні були зареєстровані 169 нових законопроектів. Ще два вніс президент України Петро Порошенко, 12 – Кабінет міністрів України.

Про те, які фракції та нардепи напрацювали й зареєстрували найбільше законодавчих ініціатив, пише «Слово і Діло».

Так, президент став ініціатором законопроекту про створення Вищого антикорупційного суду. Порошенко вніс його до Ради як невідкладний 19 червня, 21 червня він уже був ухвалений. Крім того, Порошенко зареєстрував законопроект «Про ратифікацію угоди між Україною та Швейцарською Конфедерацією про реадмісію», документ зараз перебуває на розгляді в профільному комітеті.

Лідером за кількістю поданих законопроектів, як і минулого місяця, стала фракція «Блоку Петра Порошенка» – 87 документів. Активніше за всіх у ній працювали Ірина Суслова та Ольга Богомолець. На рахунку «Народного фронту» 78 проектів закону. Леонід Ємець причетний до розробки семи – найкращий показник у фракції.

38 законодавчих ініціатив на рахунку «Батьківщини», Олексій Рябчин працював краще за всіх у цьому напрямку. «Самопоміч» розробила 32 законопроекти, «Опозиційний блок» – 30, Радикальна партія – 29, «Воля народу» – 24.

Група «Відродження» стала ініціатором 20 проектів закону, Антон Яценко працював активніше за всіх. Із позафракційних нардепів у червні найбільше законотворчою діяльністю займалися Ірина Констанкевич і Валентин Дідич.

Детальніше – на інфографіці.



Нагадаємо, народні депутати внесли на розгляд Верховної Ради проект закону, яким пропонується визначити мовою реклами українську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus