USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Гопко пояснила, чому відмовилась вступати до фракції БПП

31 Березня 2016 12:29
Слава Богу, у мене з грошима все нормально, - нардеп прокоментувала відмову ввійти до фракції БПП.

Позафракційний народний депутат Ганна Гопко підтвердила, що з нею вели переговори про входження до парламентської фракції БПП, однак заявляє, що не має наміру цього робити, - повідомляє УНН.

“Так, у мене були розмови щодо того, щоб вступити у БПП. Але я одразу чітко сказала, що я не бачу можливості свого вступу, тому що я не розділяю... світоглядно, я не бачу зараз можливості вступу в жодну політичну силу, яка є в цьому парламенті”, — сказала Ганна Гопко і додала, що статус позафракційного депутата її влаштовує.

На запитання стосовно того, що депутатам пропонують великі гроші за входження до складу коаліцію, Ганна Гопко зазначила: “Ви можете уявити, щоб мені хтось пропонував гроші?”.

Як відомо, у Раді триває "коаліціада". Блок Петра Порошенка, який веде переговори з позафракційними для формування більшості та, ймовірно, задля заповнення звільнених місць, переманив до себе двох депутатів. Ними стали народні депутати партії "Самопоміч" Віктор Кривенко таПавло Кишкар. Показово, що останній своє "входження" у БПП назвав кінцем своєї політичної кар'єри.

Раніше нардеп Мустафа Найєм повідомив, що БПП веде переговори з Ганною Гопко щодо її вступу до фракції. Згодом Гопко спростувала інформацію щодо

вступу у БПП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Chili Показати IP 31 Березня 2016 21:05
тушка,як і вусенко..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus