USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі депутати не визнали комуністів «державними зрадниками»

26 Листопада 2014 10:20
Луцькі депутати не підтримали запит свого колеги з пропозицією звернутися до очільників СБУ та правоохоронних органів, аби ті прийняли міри покарання щодо скандальних комуністів братів Кононовичів. Останні, нагадаємо, хизувалися відео із прес-конференції з луганськими бойовиками.

Про це стало відомо під час засідання 66-ї сесії Луцькради сьогодні, 26 листопада. Із проханням покарати «зрадників» виступив депутат Луцькради Сергій Сівак.

«Громадскість обурила поведінка наших земляків братів Кононовичів, які опублікували відео із прес-конференції, що відбувалась у Луганську спільно з бойовиками так званної ЛНР. В той час, як наші кращі сини гинуть, захищаючи рідну землю. Коли українці мінімум раз в тиждень ховають своїх героїв, ці політичні пенсіонери хизуються своїм переходом на біг ворога. І це - у воєнний час. Також вони відверто зневажають лучан і не соромляться цього. Як на мене, то це можна кваліфікувати, як державну зраду», - звернувся він до обранців громади, Луцького міського голови та очільників відповідних служб.

Однак депутати Луцькради такої ініціативи не підтримали, мотивуючи це тим, що цим питанням уже займається голова ОДА Володимир Гунчик.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що луцькі комуністи неодноразово передавали «гуманітарку» сепаратистам. Згодом їх покарали «народні месники».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
опа Показати IP 26 Листопада 2014 10:42
Злякалися відповідальності і зіскочили (перевели стрілки). Дивіться виборці і робіть висновки.
Читач Сергій до опа Показати IP 26 Листопада 2014 10:47
та на кого дивитися? виборці аби знали 10% з тих, що засідають у Луцькдумі. А про стрілки - то ви влучно ))
іра до Читач Сергій Показати IP 26 Листопада 2014 11:59
Сергій Сівак пів парка 900 річя оттяпав для себе і щось з нашим спиртовим заводом мутить. Ото мабудь зрада виборців.
Петро Показати IP 26 Листопада 2014 10:46
А чому "цим питанням "займається Гунчик?? Він що ,прокуратура чи СБУ? і на кого розрахована ця мівіна на вуха?
СЕРГІЙ Показати IP 26 Листопада 2014 10:48
ВИКОНКОМ ЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВИШИВ ЩОБ НА ТЕАТРАЛЬНОМУ МАЙДАНІ М ЛУЦЬКА РЕВОЛЮЦІЙНУ СЦЕНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВОЛИНСЬКІ ПАТРІОТИ КРАСУЛЯ ВОЛОДИ МИР АНАТОЛІЙОВИЧ ДЕМОНТУВАВ ВОНА ПОВИНА СТОЯТИ ДО ПОВНОГО ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ ВЛАДИ ТОМУ ЩО ЦЕ СИМВОЛ ЄВРОМАЙДАНУ ЛУЦЬКА НОВІ ЛЮДИ -НОВА ВЛАДА. А КОМУНІСТИ КОНОНОВИЧІ В ЛУЦЬКА МІСЬКА РАДА ПОВИННА БУЛА ВИЗНАТИ ДЕРЖАВНИМИ ЗРАДНИКАМИ М ЛУЦЬКА БО ВОНИ СЕПАРАТИСТИ І ПРОДАЖНИКИ. А МІСЬКА РАДА ПОБОЯЛАСЯ.
Анонім до СЕРГІЙ Показати IP 26 Листопада 2014 12:03
Клоун, відключи капс лук і про розділові знаки згадай! Який символ Євромайдану? Це реклама Красулі. Одне і лишилось -сцена, а далі як був триндєц, так він і є. У всіх містах познімали, а ми тільки думкою багатіємо. Що та сцена змінить? Цирк
На гіляку!!! Показати IP 26 Листопада 2014 11:19
А як вони можуть таке підтримати, якщо в кріслі голови міськради сидить латентний кумуняка?
Хлоп до На гіляку!!! Показати IP 26 Листопада 2014 12:16
То один латентний кумуняка заважає десяткам справжніх патріотів прийняти рішення?
Знаючий Показати IP 26 Листопада 2014 12:37
Давайте імена цих дупутатів, список де?
Знаючий до Знаючий Показати IP 26 Листопада 2014 12:59
Він тобі треба, той список? Сходи похмілися- полегшає!
Знаючий Показати IP 26 Листопада 2014 13:10
Похмелився - результати поіменного голосування ще більше цікавлять))))))))))
Володимир Показати IP 26 Листопада 2014 15:33
Достатньо того, що хлопці, які лише себе називають патріотами, профукали Крим і півдонбасу, Пора схаменутися і перестати відносити до ворогів усіх, хто має мужність мати іншу думку і допомагає нещасним співгромадянам Донбасу.
Ім'я до Володимир Показати IP 26 Листопада 2014 18:31
Сьогодні лояльні до тих "хто має мужність мати іншу думку і допомагає нещасним співгромадянам", завтра - до хабарників і мудаків типу ригів і комуняк, або і зека-президента. Через нашу лояльність маємо зараз гємор в країні, і далі голосуємо за Єрємєєвих з Івахівами. Треба напевно щоб політика не просто залазила в кишеню до кожного, а щоб боляче била по голові таких як Володимир.
месник Показати IP 29 Листопада 2014 13:53
Досить балачок про демокраітю! Всім вже давно треба зрозуміти що, ми з Вами поставили до влади, новий Клан Алігархів! Як у Демократичному суспільстві можна кидати у смітники, Проводити погроми, та звинувачувати у зраді? Як що у Вас є докази, подавайте до суду, не вірите нашим судам подавайте до Європейського суду! Но безчинствувати і вирішувати хто прав, а хто не прав, Нікому права не давалв!!! Навіть Пеночета і Чаушеску судили!!! Ми маємо з Вами вирішувати якими шляхами ми з Вами підемо!!! Анархічним чи Демократичним!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus