USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.72 9.88

На Волині не знають, куди прилаштувати «армію» чиновників

6 Листопада 2014 13:12
Адміністративна реформа на Волині передбачає скорочення представників виконавчих органів державної влади. В області їх близько 20 тисяч осіб і куди після скорочення влаштувати людей – не знають.

Про це йшлося під час круглого столу «Громада: жити по-новому. Впровадження перших кроків реформи місцевого самоврядування», який відбувся у Центрі надання адміністративних послуг Луцької міської ради сьогодні, 6-го листопада.

«Державна стратегія регіонального розвитку на період до 2020 року передбачає адміністративно-територіальну реформу. ЇЇ цілі - недопущення поглиблення регіональних диспропорцій, розвиток населених пунктів і створення умов для співробітництва регіонів. Тому сьогодні ми звернулися до громад, як вони бачать свій подальший розвиток, куди хочуть рухатися. Отримавши усі пропозиції, ми зможемо зрозуміти, як проводити децентралізацію влади і яке наше місце у владній структурі.

Втім, адмінреформа передбачає скорочення апарату. Ми порахували, що на Волині представників виконавчих органів державної влади близько 20 тисяч осіб. Це для нас ще один виклик. Адже таку армію людей не можна просто звільнити, тому необхідно створити умови, щоб в цьому процесі знайшли собі місце фахові спеціалісти. Ми боїмося цих змін, бо не знаємо як чітко спрацюємо, даючи відповіді на такі виклики», - розповів радник голови ОДА Сергій Кошарук.
Зауважимо, що експерти прогнозують, що адміністративна реформа може призвести до скорочення кількості районів завдяки їх укрупненню. Із 16 районів Волині має стати чотири чи п’ять адміністративних об’єднань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
поліщук Показати IP 6 Листопада 2014 13:20
В Гунчика спитайте. Він має досвід в викиданні людей на вулицю, і цей досвід дуже багатий.
костянтин Показати IP 6 Листопада 2014 13:25
так як усіх простих смертних -в центр зайнятості наш видатний. Це ж теж державна структура і там їм роботу знайдуть так як його ще досі не закрили а роботу там мабуть нікому не дали -хіба що перекваліфікували з економіста на тракториста і з бухгалтера на швачку
МИ Показати IP 6 Листопада 2014 13:28
До праці дорогеньки, до праці!!!!!!!! На біржу, підприємцями, роботи море!!!!!!
Анонім Показати IP 6 Листопада 2014 13:37
"Адже таку армію людей не можна просто звільнити..." В чому проблема? Роботящі руки скрізь потрібні, от Яценюк всіх на будівництво Стіни запрошує.
мінус 10 до Анонім Показати IP 6 Листопада 2014 23:06
У Луцьку директору ВПУ №9 через вимагання ...зайдіть на сайт батов геннадій федорович 4vlada.com/volin/23391 1 квіт. 2013 - Отож тепер, згідно вироку суду Геннадій Батов змушений ..... Просто в Геннадія Федоровича Батова - J Q = - 10 ( мінус десять) , а в його ..\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\люструвати ***** і до *****...
Віктор Показати IP 6 Листопада 2014 13:40
В АТО хто ще може кого стіну від ворога будувати. Волонтерами водіями на допомогу у боротьбі з терористами
Ох я Показати IP 6 Листопада 2014 13:43
Ох я і хочу щоб побільше їх звільнили.
спостережливий Показати IP 6 Листопада 2014 13:49
сокращаем аппарат --удлиняем змеевик. Ще ніхто не скоротив управління .вони виростуть під новою назвою--іноваційні -інтеграційні-нано-т.д.Ніякоі реформи не буде--де діти прокурорів сбу міліціі -кругом любі друзі куми брати та інші .Цей пшик вже більше 12 років гундосить- просто відволікають увагу від проблем сьогодення.
до спостережливого Показати IP 6 Листопада 2014 14:07
згідна, а ще хотілося б щоб поїхали на заробітки в Італію, Іспанію, Португалію і скуштували цього хліба
Анонім Показати IP 6 Листопада 2014 14:16
Ой ні на німецький завод.Возять безоплатно і 2000 тисяч зарплати.Але ні сісти ні присісти за зміну не можна.Тикати дротики.Чого ви паритеся,ніхто їх не звільнить-це всі куми і свати чиновників області.Будуть вони створювати під них фірми і фірмочки, другі структури. У них же бізнес мільйонний,зарплати захмарні були.Ніколи вони не будуть так життя,як ми злиденним життям.Це все піар і мильна булька.А у Гунчика дійсно великий досвід по звільненню людей, а головне спеціалістів, які ж сам виховав і виростив, а своїх кумів,сватів лишає, які пропрацювавли всього -на-всього рік-це правда.А тепер в центрі зайнятості є посади на автозавод економістів, бухгалтерів-де логіка,де розум? Дибилізм.Цікаво чи хоч одна людина,яка звідти пішла вернеться туди назад.Думаю ні.На жаль така жорстока вбивча зараз дійсність.І він зараз править цілою областю, просто нема слів. Вакханалія скрізь і всюди.
Центр Показати IP 6 Листопада 2014 14:48
В сільське господарство на трактори, на ферми ,буряки.... Але там потрібні знання, а вони вміють тільки сидіти і язиками тріпати.
Ирен до Центр Показати IP 6 Листопада 2014 15:00
Це точно тільки тріпати язиками і кавусю ганяти,красти гроші.тендери організовувати,звідки можна гарно прогнати бабло.Це їх називаєте спеціалісти- це барани тупоголові.Довелося з одним,який був у облдержадмунустрації попрацювати на заводі.Прийшло тупе,думало,що на заводі за нього буде хтось робити. Це не бумажки перекладати, а працювати потрібно булою. І втікло через дитждень.Ото такі специ-барани
678 Показати IP 6 Листопада 2014 15:30
"На Волині не знають, куди прилаштувати «армію» чиновників" - Маячня. Знають. Це Кошарук не знає. А звільнення треба починати з нього, як з особи, яка вскочила в крісло без конкурсу, тільки тому, що сподобався Гунчику.
Анна Показати IP 6 Листопада 2014 15:41
Є центр зайнятості. Він для всіх. Але, якщо по правді не в бідність підуть. У кожного є свій власний бізнес. пропозиція: починайте звільнення з пенсіонерів.
ххх Показати IP 6 Листопада 2014 15:42
там половина пенсіонерів, їх не потрібно працевлаштовувати.
До Ирен до Центр Показати IP 6 Листопада 2014 15:57
Ти, грамотію, хоч граматику вивчи, перш ніж коментаря шпарити, а то як слово, то по кілька помилок!
Ирен до До Ирен до Центр Показати IP 6 Листопада 2014 16:23
Я досить грамотна-це просто я працюю і пишу та не слідкую за словами. От і пролітають зайві буквочки.Ти ,певно, цей чиновник грамотний,що тебе так це прихвилювало.
я до Ирен Показати IP 6 Листопада 2014 17:28
Ой не досить грамотна, перед це тире не треба. Я не чиновник. Просто філолог.
АНТИБЮРОКРАТ Показати IP 6 Листопада 2014 16:54
В Жовті Води на добування уранової руди
Сашон Показати IP 6 Листопада 2014 19:59
Всіх цих нещасних відгодованих чиновників на біржу праці Центр зайнятості дасть їм по 10 000грн і нехай відкривають з цих грошей бізнес у районах
1234 Показати IP 6 Листопада 2014 21:32
Сидять мордохлапи і думають-де буде в мене і в мого кума брата свата запасний аеродром якщо й мене скоротять? Я ж окрім як кави пити розумний вигляд робити перекладати бумажки з місця на місце патякати по телефону більш нічого не вмію
шеф Показати IP 7 Листопада 2014 09:48
Кошарук .не знаю .боюся . звернимось до громад . Ти прийшов на державну службу плакатись .дітвора... Бізнес не може прокормити недолугих чиновників.щей під час ВІЙНИ .Потреба є у військових людях що створюють робочі місця .функція чиновника проадмініструвати цей перехідний процес ....йди і роби .або йди служи в армію .боятись не можна ні там ні там.НЕ ЗЛІТЬ НАС НЕДОЛУГІ .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus