USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині з перевізниками, які не дотримуються розкладу руху, розривають договори

5 Травня 2015 21:00
З волинськими перевізниками розірвали 7 договорів та надіслали 15 письмових попереджень. Причинию цього стало порушення затверджених у договорах розкладів руху автобусів. Про це під час оперативної наради повідомив директор департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Іван Мирка, - інформує прес-служба Волинської облдержадміністрації.

З його слів, підприємцям-перевізникам в найкоротші терміни необхідно надати пропозиції щодо оптимізації діючих договорів на приміських та міжміських маршрутах загального користування. Окрім того, невдовзі при райдержадміністраціях діятимуть робочі групи, які проводитимуть на існуючій транспортній мережі обстеження пасажиропотоків. Таким чином у департаменті інфраструктури та туризму сподіваються покращити надання послуг пасажирських перевезень.

Заступник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук додав, що в області також необхідно привести в належний стан зупинки: на спеціальних дошках розмістити не лише інформацію про діючі маршрути та час прибуття і відбуття автобусів, а й – номери «гарячих ліній», через які громадяни зможуть поскаржитися на неякісне надання пасажирських послуг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
депутат Показати IP 5 Травня 2015 21:44
Автобус Стара Гута -Луцьк (власник - депутат Пецентій) їздить тоді, коли власник вважає що рейс є окупним!!!
сірко Показати IP 5 Травня 2015 21:59
давно пора навести лад,маршрут 26,в субботу та неділю їздять вкрай погано раз на 40 хвилин,на скарги уваги не звиртають,в неділю маршрутка возила весілля стояла біля сілуету навіть номер не зняв,а з базара нема чім добратись набилась повна маршрутка за,,,бали уроди,то кожні 15хвилин гоняться то раз на годину,Хай би їздили не так часто,але регулярно і кожний день
Юрій Показати IP 6 Травня 2015 10:08
26 маршрут і в будні дні їздить як хоче. Графік умовний.
олександр Показати IP 6 Травня 2015 12:14
тролейбусники грають на руку маршрутчикам . На ДПЗ пів години по 4-5 тролейбусів стоять біля вул. Бенделіані потім їдуть до завода і там ще пів години грають в карти, а потім по три тролейбуси один за одним. А потім міська влада смердить що транспорт нерентабельний траба підвищити ціну на проїзд

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus