USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У Раді визначилися з назвою коаліції. Перші фото нової Ради

27 Листопада 2014 14:10
До коаліції парламентських фракцій за станом на четвер входить 302 народних депутати, її нова назва - "Європейська Україна", - інформує Gazeta.ua.

"Наша коаліція створена в українському проєвропейському парламенті в абсолютній конституційній більшості - 302 народних депутати", - сказав представник фракції "Блок Петра Порошенка" Володимир Гройсман під час зборів коаліції в четвер.

Збори ухвалили рішення назвати коаліцію "Європейська Україна".

До коаліції увійдуть фракції "Блоку Петра Порошенка", "Народного фронту", Об'єднання "Самопоміч", Радикальної партії Олега Ляшка, "Батьківщини".

Окрім того, стали відомі голови всіх фракцій. Про це інформує ТСН.

Стало відомо, хто очолить шість фракції у новообраній Верховній Раді 8-го скликання, яка сьогодні відкрила перше засідання. Депутати, які пройшли до парламенту від партії "Батьківщина", прийняли рішення, що після формування фракції її очолить лідер партії Юлія Тимошенко. Про це повідомив журналістам народний депутат Сергій Соболєв.

Народний фронт планує обрати своїм лідером у парламенті Олександра Турчинова. Про це повідомив народний депутат Антон Геращенко.

Депутати, які пройшли в Раду за списком "Блоку Петра Порошенка" ще вчора визначилися, що оберуть керівником фракції Юрія Луценка, а Об'єднання "Самопоміч" - Олега Березюка. Фракцію Опозиційного блоку після її формування очолить Юрій Бойко. Цю інформацію підтвердив депутат Юрій Мірошниченко. Денис Силантьєв повідомив журналістам, що лідером фракції Радикальної партії буде обраний лідер партії Олег Ляшко.

ПЕРШІ ФОТО НОВОЇ РАДИ:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 27 Листопада 2014 14:52
Господи дай їм всім розуму приймати мудрі рішення
Анонім Показати IP 27 Листопада 2014 14:59
Господи,чому мене там не було з добрячою бомбою.
сбу(о) до Анонім Показати IP 27 Листопада 2014 16:32
Бо ти Л*Х:-)
українець Показати IP 27 Листопада 2014 16:41
точніше- єврейська Україна
Патриот до українець Показати IP 27 Листопада 2014 17:47
Самое главное, что Байден еще несколько дней назад одобрил сей выбор. Так что правильнее будет "Американская Украина"!!! И хорошо смотрится сегодняшнее единство всех депутатов. Вот только надолго ли....
Анонім Показати IP 27 Листопада 2014 20:05
ним там весело, а нам тут - ну зовсім навпаки
Волинянин Показати IP 27 Листопада 2014 20:26
Яка коаліція "Європейська Україна" хто її придумав - Канфетка рошен і сєня лисий Хто вони такі який їх суд визнав легетивним президентом,премєром????????????????? Ці чотири урода використали людей як пішаків для своєї вигоди На їхніх руках смерті "Небесної сотні",кожного Хлопця який загинув в АТО і за що тих уродив кучеряви лисих за їхній бізнес Якого посадовця загинув син батько чи бодай родич Та в решті решт хто позбавив Януковича права легетивності призеденства який суд??? Що ці скликали майдан і що вони зробили краще ніж Янукович ціни на продукти нафту зростають а ці жити по новому покращення життя чим вони кращі???????????????????????????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus