USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Романюк дає в середньому одну обіцянку щотижня і очолює рейтинг «провалених»

2 Травня 2016 19:05
Міський голова Луцька Микола Романюк очолив рейтинг «провалених» обіцянок серед мерів західноукраїнських міст

Давати аж 354 обіцянки його ніхто не змушував, але роль політика, який, до того ж, вдруге поспіль став мером у 2015 році, зобов’язує щось пропонувати виборцям.

Про це повідомляє сайт громадської журналістики «Колона».

Доволі висока продуктивність – Романюк давав лучанам, у середньому, одну обіцянку щотижня. Рекордсмен за кількістю даних обіцянок серед міських голів у Західній Україні, а також – виконаних (166). За ним також два антирекорди – найбільші кількість (144) та відсоток (40%) провалених обіцянок.

На сайті опублікований Рейтинг очікувань від мерів Західної України – згідно зі статистикою від «Слово і Діло». До уваги журналісти взяли сім обласних центрів – Львів, Ужгород, Тернопіль, Чернівці, Луцьк, Рівне та Івано-Франківськ, і, відповідно, розглянули обіцянки міських голів цих міст.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанка Показати IP 2 Травня 2016 19:33
Нічим і не здивували!! Для Романюка обіцяти - не ціпом молотити! Він своїх виборців має за "ніщо", а насправді вважає "дурним бидлом", якому можна набрехати з три короба - все рівно виберуть його!! Можна пообіцяти і про зустріч, а самому потім "злиняти" без серйозного пояснення! Чому ми завжди із поганого вибираємо найгірше?!
Лу до Лучанка Показати IP 2 Травня 2016 20:56
Чому ми завжди із поганого вибираємо найгірше?! - БО МИ НАРОД!!!
ГЕТЬ Показати IP 2 Травня 2016 22:06
Романюка дійсного, як голови, вже як рік нема. І обіцянки не Романюк не виконав, а його бездарні два заступники. Дивно те, що ми обирали раду, і він голова, а керують нами необранці.
с Показати IP 3 Травня 2016 07:38
А нам лиш би когось покритикувати.
Вчитель Показати IP 3 Травня 2016 07:46
Заступники_ це дісно жах! Мало того,що аони ніхто і звати їх ніяк , та ще й безязикі! Гнати їх М.Я. інакше поженуть Вас!
Не вчорашня Показати IP 3 Травня 2016 10:30
Так, заступники позорні, без дару мови, на пасхальні свята один з них був у церкві і з привітанням заернувсь до громади. Людина не могла до купи скласти кілька слів. Якби це не храм божий, то вигукнулиб ганьба! Отаких маємо учільників, на жаль.
Філатов Показати IP 3 Травня 2016 12:57
А ви прослідкуйте що робить Філатов в Дніпрі можна обпісятись підписує меморандуми з підприємцями про безкоштовне катання дітей у парку і це рахує за досягнення!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus