USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ківерцівському районі затягується процес об’єднання

24 Лютого 2017 15:23
У Ківерцівському районі лише дві сільські ради пройшли всі етапи та вийшли на фінішну пряму по утворенню об’єднаної територіальної громади.

Про це повідомив голова Ківерцівської районної ради, депутат від УКРОПу Григорій Недопад під час засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування, інформують у прес-службі волинського УКРОПу.

Зокрема, на завершальному етапі об’єднання знаходяться Жидичинська та Озерецька сільради. Інші сільські та селищні ради не визначились до кінця з ким об’єднуватись або ж ще не підготували усі необхідні документи.

Голова райради наголосив, що утворення ОТГ дуже серйозне питання і затягування може привести до негативних наслідків для громад.

«Перш за все, сільради мають думати про кошти, які вони отримають після об’єднання. В бюджети надійде державна субвенція на розвиток інфраструктури, ПДФО. Це великі гроші. Але чим довше громади коливаються і відтягують подачу документів, тим менша можливість для них отримати щось. Ті сільради, які в 2017 році не вирішать питання об’єднання, можуть опинитись у ситуації, коли в 2018 році їх доєднають без попереднього погодження», – підсумував Григорій Недопад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus