USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський бурштин і його охорона. Про надра нашого краю – в прямому ефірі

20 Жовтня 2016 18:46
Ефективності використання природних ресурсів Волинського краю та забезпеченню належної охорони без виникнення протиріч заважає низка проблем, які вимагають вирішення.

Нагадаємо, у вересні цього року під час сесії обласної ради депутати проголосували за створення комунального підприємства «Волиньприродресурс». На думку голови обласної ради Ігоря Палиці, завдяки такому підприємству в області буде впорядковано ситуацію з використанням природних ресурсів.

Але чи вдасться врегулювати ситуацію із незаконним видобутком бурштину? Чи стане новоутворене комунальне підприємство бюджетоутворюючим та чи доцільно надавати одному комунальному підприємсту 51 гектарів надр для користування?

Про ці та інші проблеми буде йтися під час чергового ефіру суспільно-політичного ток-шоу Протилежний Погляд LIVE у п'ятницю, 21 жовтня, о 19:45 на телеканалі «Нова Волинь».

До розмови у студію запрошені Василь Столяр, голова фракції "Батьківщина" в обласній раді та голова постійної комісії обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів та Володимир Бондар, депутат Волинської обласної ради, голова фракції "Солідарність" в обласній раді.

Протягом програми глядачам буде запропоновано дати відповідь на питання: «Чию позицію ви підтримуєте?».
Нагадаємо, 13 жовтня гостем ток-шоу "Протилежний погляд" LIVE був голова облради Ігор Палиця, який розповів, для чого створене КП «Волиньприродресурс», від якого чекають високих результатів роботи. Натомість, з його слів, деякі політичні сили граються в політику, не підтримуючи ініціатив, які б збагатили бюджет області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus