USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Звіт Луцького міського голови назвали виставою

24 Квітня 2014 17:21
Депутати Луцькради хочуть, аби міський голова Микола Романюк звітував перед ними в сесійній залі, адже усі попередні звіти – «вистава» з продуманими заздалегідь питаннями й відповідями.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 24 квітня

«Ми не чули взагалі звіту міського голови за минулий рік. Він зробив екзотичний звіт на телебаченні й це було схоже на виставу, коли Микола Романюк давав відповіді на підготовлені заздалегідь питання», - каже член профільної комісії Андрій Осіпов.

Депутати наголосили, що їх вимога - виконання Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно з яким міський голова має звітувати про роботу виконавчих органів перед депутатами.

Члени комісії підтримали проект рішення «Про призначення звіту Луцького міського голови за 2010 - 2013 роки». Якщо його підтримають під час чергової сесії міськради, то Миколі Романюку доведеться звітуватися на 60-й сесії міськради, яка може відбутися в травні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
НЕЛУЧАНИН Показати IP 24 Квітня 2014 19:37
МІСЬКИЙ ГОЛОВА ПОВИНЕН ЗВІТУВАТИ ПУБЛІЧНО ПЕРЕД ГРОМАДОЮ МІСТА. СЛІД РЕГУЛЯРНО ОПРИЛЮДНЮВАТИ ВСІ ФІНАНСОВІ ОБОРУДКИ МІСЬКВИКОНКОМУ.
Володимирський Показати IP 24 Квітня 2014 21:18
Звіт його друга по комсомолу мера Володимира Саганюка теж комічне шоу.Бюджетників як ослів позганяли в будинок культури і ті як дурачки аплодували за словесне словоблуддя !
політолог до Володимирський Показати IP 24 Квітня 2014 21:25
Ваш Володимир треба приєднати до Данбасса. У ньому проживає регіоналів як у с**ки блох.
Петро Показати IP 24 Квітня 2014 22:47
По - перше,видаляти не тобою писане некультурно ,якщо це написане не суперечить загальнозасадничим моральним нормам...Тому повторюсь ,фактично підтримуючи допис Лучанина:Романюка на Майдан - там найкраще місце для виявлення платонічних почуттів до громади і яких душа забажає звітів,а то громада прийде з питаннями в кабінет і може бути незручна для телебачення картинка)
читач Показати IP 25 Квітня 2014 11:27
а у звіті буде зарплата романюка і його замів? собі вони не зняли ні копійки, а от у людей на підприємствах наказали зменшити зарплату в двічі.
потерпілі Житинськи Показати IP 24 Лютого 2015 18:50
На конкретне питання Житинського В., до Голови Романюка М., та його Ф.Ф.Шульгана і Кошеля та пропозицію негайно повернути чи вкрадену чи ограбленну пенсію 76 річної жінки та колегіальне рішення про опіку яке пригубив з Кравчуком та Соколовською , відповіді не дав та недає скоро десять років!?! Як і на інші конкретні запитання громадян , поскликав у робочий час його працівників щось меле не по суті ..., ну комсомольський пройдисвіт з його шайкою ...клоунада .. тільки я свій час стратив ! Іще хоче на новий термін ..добре місце для свори пригубив..і Кравчуку та Соколовській ! Тому і інші країни СРСР відразу відмовились від управлінців НКВДистів та комуністи камсамольци і інша падальна наших пенсіях та зарплатах!?!
УСІМ до потерпілі Житинськи Показати IP 25 Лютого 2015 21:55
Романюк, в першу чергу- банкір.
Лучанин Показати IP 24 Лютого 2015 21:46
Імпорт товарів в Україну в 2014 році, за даними Держстату, становив 54,38 млрд доларів, впавши у порівнянні з 2013 роком на 28,3%, тоді як експорт скоротився на 13,5% - до 53,91 млрд доларів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus