USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Богдани» ЛПЕ можуть стати шкільними автобусами

1 Квітня 2015 17:00
Автобуси «Богдан» Луцького підприємства електротранспорту хочуть переобладнати й віддати у райони, аби їх використовували як шкільні автобуси. З цього приводу тривають перемовини.

Про це йшлося під час оперативної відеоселекторної наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

«Щодо заміщення шкільних автобусів, вивезених в зону АТО. В Луцькому підприємстві електротранспорту є 41 автобус, вони просто стоять і ржавіють. Я уже мав серйозну розмову із районними керівниками, керівниками ЛПЕ та автозаводу - усі готові до співпраці. Тому я пропоную працювати над тим, аби ті автобуси передати в райони, щоб діти могли добиратися до шкіл», - розповів губернатор Волині Володимир Гунчик.

Нагадаємо, «Богдан» вимагає у ЛПЕ повернути 41 автобус.

Так, із січня по 23 квітня 2014 року підприємство повністю погасило заборгованість із лізингових платежів. Однак, у компанії «Богдан-Лізинг», послугами якої користувалось ЛПЕ, заявили, що лізинг розривають, і просять віддати назад всі транспортні засоби.

Директор Луцького підприємства електротранспорту Ігор Домбік повідомив, як вирішуватиме проблеми ЛПЕ. Серед основних - заборгованість із виплати зарплати, необхідність вийти на діяльність без збитків та розширення парку тролейбусів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Корінний лучанин Показати IP 1 Квітня 2015 17:12
Вибачте мене, але за таку тяганину і таке вирішення питання по транспорту отим всім керувателям місцевого розливу і "топам- менеджерам" давно треба НАДАВАТИ ПО СР..ЦІ ! ОДИН ПІАР ПРОСЛІДКОВУЄТЬСЯ аж бридко стає від їхнього керівництва.
бандеровець Показати IP 1 Квітня 2015 17:13
хай Гунчик візьме ці недобитки і ними на роботу їздитьт а не дітей возити...
Colonel Показати IP 1 Квітня 2015 17:17
Коли бордель не приносить прибутку міняють лядей а не ліжка. Якого милого "богдани" просто стоять і ржавіють"?! Є хоч один підприємець, який має маршрут і в якого простоює автобус? От того і збиткове комунальне підприємство що "просто стоять і ржавіють"
Мама Показати IP 1 Квітня 2015 17:54
Не пущу дитину в те вібруюче, в салоні воняюче солярою та вихлопними газами! І шум в салоні такий, що дітям ще два уроки в вухах стояти буде.
этот бред Показати IP 1 Квітня 2015 21:54
инженерной мысли по луцку еле ездил.а чем его заправлять .допотопный мотор с танка 50х годов прошлого века ест за два отобраных у детей автобуса.пусть на них ездят те кто так кинул Луцк .и фамилии нарисовать- Ш и Г+П
Корінний лучанин до этот бред Показати IP 1 Квітня 2015 22:23
А що ж ви хочете? Це г..но випускали Г+П , а тепер спихують для перевозки дітей. Я часто бачив їх на маршруті у Луцьку із поламаними підвісками, був випадок коли колесо відлетіло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus