USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Битва за замок: у Луцьк на змагання їдуть чеченські гладіатори. ФОТО

26 Серпня 2013 12:23
Міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств «Битва за Замок» відбудеться у Луцьку, 31-ого серпня.

Бої за участі переможців міжнародних та європейських змагань. Бійці найкращих клубів України зійдуться в поєдинку. У рамках турніру відбудеться 10 професійних поєдинків за версією ММА.

Організатор турніру клуб фітнесу «Юніверс» та ГО «Лучани», за підтримки Ліги змішаних єдиноборств PROFC-Україна, Європейської федерації бойового самбо, "Фонду Ігоря Палиці - Новий Луцьк".

Склад учасників турніру Волинські Новини вже повідомляли. Так, головними боями вечора стануть поєдинки між Віталієм Баришниковим (ФК «Юніверс» - Львів / Луцьк) та Дмитром Шаповалом (СК «Гермес» - Київ)
та Хусейном Асхабовим (СК «Гладіатор» - Чечня, Росія, Чемпіон світу з укадо, чемпіон світу з греплінгу , чемпіон Росії з бойове самбо, чемпіон Франції з ММА) та Мамукою Овакемяном (Призер чампінату світу по бойовому самбо).

В турнірі візьмуть участь бійці з різних регіонів України. І можна з впевненістю заявити, що «прохідних» боїв на турнірі не буде.

У цей день на ринг вийдуть два перспективних чеченських бійця, які представляють клуб «ГЛАДІАТОР ФАЙТ» з Франції, брати Хасан і Хусейн Асхабови.



Для братів, кажуть, це буде вже другий виступ на території України, і в п'ятий раз вони виступають за цей рік у змішаних боях. Хасан і Хусейн на разі грають без поразок, брати, починаючи з березня місяця, провели вже по чотири бої, і у всіх здобули перемоги, сподіваємося, що вони продовжать цю переможну серію.

Обом - по 18 років, мета у спорті у братів: стати чемпіонами UFC. У своїх крайніх поєдинках 5 липня, брати Асхабова показали досить не погані бої. Хасан у вазі 70 кілограмів, виграв у другому раунді у Михайла Саркісяна больовим на руку, також больовим на руку, тільки вже в першому раунді виграв і Хусейн (65 кілограмів), бійці добре працюють як в стійці, так і в партері, вболівальники очолюють на них великі надії.

На турнірі буде присутній президент федерації змішаних єдиноборств PROFC -УКРАЇНА, ПРЕЗИДЕНТ ФЕДЕРАЦІЇ БОЙОВОГО САМБО УКРАЇНИ Ельхан Валієв.



Також на гостей очікують змагання з армреслінгу, показові виступи багаторазових чемпіонів з бодібілдингу, розважальна шоу-програма, виступ танцювального гурту «DIVA DANCE FAMILY» та рок-гуртів FREEDOM і OUTCRY, Dj-парад, який очолить один з найкращих діджеїв Артем Неба.



Квитки можна придбати в касах in.ua, телефони 093-0000-754 , 066-0000-754
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Джаззi Показати IP 26 Серпня 2013 15:11
Да, дуже "вiдомi" гурти... Це буде повний провал, а не битва за замок... Цiни космiчнi-органiзацiя ноль 00000000000...
Андрій до Джаззi Показати IP 26 Серпня 2013 16:50
а це напевно арт джаз так біситься що їх з замку поперли в ляльковий театр на 31 серпня через бої )))
1 до Андрій Показати IP 26 Серпня 2013 17:37
100%багато народу піде, все таки подія для луцька нова от де де, а на джазі то буде людей 100
Слава Показати IP 26 Серпня 2013 20:37
Я читал статью про этих чеченов, они очень позитивные ребята и в своем юном возросте много чего добились.
халва Показати IP 27 Серпня 2013 21:14
вот де б*** п***єц
...чех... Показати IP 27 Серпня 2013 21:29
...знову п..ди получим...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus