USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучан «лікували» гуморесками. ФОТО

18 Липня 2013 10:40
Вечір справжнього українського гумору від літературного клубу «Запах сонця» відбувся 17 липня у творчій кав’ярні «Druzi Forever».

Учасників третього заняття Школи юного писаки під назвою «Вечір гуморесок» запрошували познайомитися з перлинами українського гумору. На думку організаторів, лікувальний сміх гумору і сатири потрібний людям, як хліб насущний у їхніх щоденних клопотах.

Гості заходу мали можливість у затишній атмосфері за філіжанкою кави почитати українські гумористичні видання та твори визнаних майстрів гумору та сатири, зокрема Остапа Вишні, Павла Глазового та Степана Руданського.





Під час вечору учасники літературного клубу розповідали про становлення гумористичного жанру в Україні та його найяскравіших постатей. Так, гості заходу мали змогу дізнатися маловідомі факти із біографії українських сатириків. Наприклад, не кожен знає, що саме українець Степан Олійник був автором сценарію відомого фільму «Пес Барбос та незвичайний крос».

Пролунала одна з найвідоміших гуморесок Остапа Вишні «Зенітка». Твір, написаний у 1944 році, викликав вибухи сміху у молоді 21 століття.

Особливим гостем вечора був редактор Луцької ліги КВН Костянтин Яворський. Він закликав публіку до дискусії щодо того, як змінювався гумор та уявлення про смішне з роками, і чи вважають сучасники смішними твори класиків українського гумору. Разом із квн-щикомІгорем Приступою вони розповіли про розвиток КВН в Україні та на Волині, пригадуючи жарти та кумедні випадки з багаторічної діяльності.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ввічливий Показати IP 18 Липня 2013 17:17
квн-щика Ігоря Приступу вже давно розшукує одна відома фінансова установа (....банк). А він собі тусується...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus