USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

У Луцьку з’явилася «кавунова» мафія?

17 Липня 2012 10:36
Люди, які торгують баштанними культурами на Центральному ринку Луцька, поводяться нахабно з міськими чиновниками. Вони «сміються в очі» і телефонують «вищестоящим людям».

Про це йшлося 16 липня під час засідання «підприємницької» комісії міськради.

Зокрема представник відділу муніципальної дружини міськради повідомив, що задля припинення стихійної торгівлі на прилеглих до ринків вулиць провели чимало рейдів, за результатами яких склали 25 протоколів. «Вони направлені на розгляд адміністративної комісії міськради. На порушників накладено штраф від 340 гривень», - зауважив правоохоронець.

А начальник управління розвитку підприємництва та реклами міської ради Олександр Козлюк розповів, що нині подібні адмінпорушення чи не найчастіше вчиняють торгівці кавунами та динями.

«Було відпрацювання на Центральному ринку по вулиці Замковій… Я вже хотів звільнитися з роботи, але того, хто там продавав - не нашої національності - хотів посовати за тим «КамАЗом», - емоційно мовив чиновник.

Він відзначив, що продавці баштанних, схожі на людей родом з Середньої Азії, дуже нахабно себе поводять, хоч і перебувають на чужій землі. «Це просто жах», - додав Козлюк.

«Вони в очі посміхаються і на нього не можна скласти протокол. А він ходить там і рішає. Нєкатариє дзвінкі вишестаящих людей. Щас с табой разбєрутся», - обурено сказав посадовець.

Тим більше, як пояснив Козлюк, вони мають паспорти громадян України, а декотрі відповідно до документів – корінні волиняни.

Натомість цигани-торгівці, зі слів чиновника, поводять себе культурніше. «Поки проводиться перевірка, поки я стою, стоять на місці, а як тільки підемо – починають займати недозволені місця», - зауважив він.

Коли ж бачать, що перевірка чи «великий начальник» повертається, то збирають речі й мовчки йдуть, - додав Козлюк.

Насамкінець голова комісії Юрій Вега висловив думку, що працівники ДАІ могли б активніше боротися з торгівцями, які гендлюють на проїжджій частині, а члени комісії вирішили взяти інформацію посадовців до уваги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
громадянин Показати IP 17 Липня 2012 10:54
козлюк є козлюк. ТІльки козлюки можуть торгувати на Украіні?
vzapravdu Показати IP 17 Липня 2012 11:00
до штрафів добавити конфіскацію - зразу рти позакривають...
Laska Показати IP 17 Липня 2012 11:07
Напевно нашим можновладцям тільки затурканих земляків обдирати як липку є роботою. А поставити на місце приїзджого хама тут зась. Ні даїшників немає, ні санстанції щоб перевірити яким лайном хочуть нагодувати-потравити рідних земляків. То навіщо нам ця імпотентна муніципальна дружина? Бабусь з десятком яєць проганяти та залякувати чи з гордою пикою порушувати правила дорожнього руху на службовій "Ниві"??? Пора напевно навести лад на центральному ринку. От тільки господаря в місті немає, одні дрібні шахраї та злодюги!
Василь Показати IP 17 Липня 2012 11:52
Якби був господар, то такого б не було!! Це те саме що у когось на подвір"я прийшов і робить що завгодно. Так і ті люди не нашої національності. Виховання в них -повний нуль
Володимир Показати IP 17 Липня 2012 12:31
а "криша" не ОДА?
іван Показати IP 17 Липня 2012 14:38
Думаю, що Козлюк буде нерадимй, що зачепив цю тему. у тих хамів на базар все куплено!!!
jn Показати IP 17 Липня 2012 15:14
не знає, що робити, викликати беркутят, наваляти, запитати, чи будуть і далі порушувати закон, і все. Все, як колись в армії, потім і підлогу помиють і наряд підуть )))
Віктор до jn Показати IP 17 Липня 2012 16:07
Він боїться що таки позвонять ТУДА *показує пальцем кудись догори з підлесливо-блазнюватим виглядом*
jn Показати IP 17 Липня 2012 17:59
так в тому і проблема, що міліція, напевно, на підсосі, а то в 5 хвилин там би був наведений порядок,,,
Бармалєй Показати IP 17 Липня 2012 19:10
Певно всім, крім луцьких чиновників, відомо, що на вул.Замковій керує азербайджанська мафія. "Продавці баштанних, схожі на людей родом з Середньої Азії" визначають ціни на ринку, кого пускати торгувати і де чиє місце. Пане Козлюк, якщо це для Вас новина, то дуже дивно.
Людмила Показати IP 17 Липня 2012 23:59
Муніципалам не платять - ото й вереск підняли. А пяниці в дворах, а парковка авто на газонах - де муніципали??? Оце абабулю з петрушкою "візьмуть" і душу витрясають. А "чурбани" торгують : "калготи, дешеві калготи" - і муніциплів там немає....
Stlantiy Показати IP 18 Липня 2012 20:40
Это крымтатарджа. Попробуйте их тронуть. Это выкормыши Руха и надежные союзники укр националистов. Они граждане украины, некоторые прописаны в Луцке. Кое-кто работал в горисполкоме, был в ощественных деятелях Волынского КВУ. Запомните -где один крымтатарджа легально, там 150 нелегально.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus