USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку оберуть волинську княжну

24 Вересня 2016 09:36
Знаковою подією у культурному житті Луцька стане фестиваль історії, краси та жіночності «Волинська княжна», який 25 вересня 2016 року втретє відбудеться у Замку Любарта.

«Фестиваль задумано як маніфестацію духу нашого краю і нашого міста», – наголошує організаторка дійства Ліза Шубко.

Захід розпочнеться об 11:30 з урочистої ходи учасників фестивалю від Театральної площі до Замку Любарта. О 12:00 – урочисте відкриття в старовинних мурах.

«Події розгортатимуться навколо фантазійного конкурсу середньовічної краси, участь у якому братимуть усі охочі жінки – незалежно від віку, статури чи статусу. Бо основ­ним критерієм цього конкурсу стане їхня уява і бачення свого образу в контексті стародавньої краси. У результаті оберуть і коронують переможницю – волинську княжну», – розповідає Ліза Шубко.

Родзинкою першої половини дня стане дитячий конкурс краси «Фея луцького замку», під час якого свою вроду і харизму продемонструють юні лучанки.

У програмі «Волинської княжни» – видовищні містечка історичної реконструкції, знайомство із лицарями, козаками, піратами та кельтами.

Під час заходу можна буде не лише сфотографуватися з героями давнини і казок, а й стати учасником середньовічних розваг та ігор. Заплановано також показові бої, майстер-клас із ковальської справи.

Зі слів організаторів, сюрпризи будуть від луцького зоопарку та кінно-спортивної школи як для дітей, так і для дорослих.

Крім того, працюватиме ярмарок-виставка народних ремесел та сучасних виробників натуральної і дизайнерської продукції. Охочі матимуть нагоду повчитися у майстрів. Інших можуть зацікавити послуги шаржиста і портретиста, які працюватимуть на святі. Для найменших – цікавий аквагрим.

Під час свята виступлять зразкова циркова студія «Каскад» із Костополя, музичний гурт Royal Citу, Twіce a week, квартет «Лучано», особлива гостя – Тетяня Власова (гурт АССА). Любителів танцю розважатимуть учасники Elite-Dance, DiamondStars тощо. На гостей свята також чекають театральні вистави, дитячі постановки від модельного агентства Gracemodelhaus та уроки дефіле від Анни Тріль.

Організатори кажуть, що на святі можна буде й смачно поїсти. Тут буде і дичина з вогню, і рибна карта, і фірмові страви від ресторану «Чевермето». А також – лаунж-зона з баром та кальяном.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Іра Показати IP 14 Вересня 2016 10:09
вареники це гуд
Тарас до Іра Показати IP 15 Вересня 2016 12:07
Згідний на всі 100. Супер гуд
Мати Показати IP 24 Вересня 2016 13:48
Маніфестацію духу нашого краю - ви хоч тямите що ви зморозили. Не мІсто а дурдом хто більше сала зїсь хто більше вареникфів зїсть. На Сході України війна щодня люди гинуть як воно вам в рот лізе????
1234 до Мати Показати IP 24 Вересня 2016 18:24
Воно не лізе ми його запихаємо
Українка Показати IP 24 Вересня 2016 20:31
Привіт.Не розумію !!!Назва статті про *Фестиваль національної кухні *,а написано про *Волинська княжну*.Це що ???Куди ви дивитесь редактори ВН??????Не вводьте в оману читачів!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus