USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку встановлять пам’ятник Андрію Кузьменку

28 Вересня 2015 16:49
Відкриття бронзового монумента легендарному Скрябіну відбудеться 1 жовтня о 14:00 годині на території «Сіті-Парку», за адресою проспект Волі, 49а.

Про це повідомили у команді «Сіті-Парку».

У цей день до Луцька прибуде дружина загиблого співака Світлана та його батьки, а місцеві гурти «Фіолет» та «Санмай» виконають пісні Скрябіна в акустичному форматі.

Ініціатива встановлення пам’ятника належить луцькому бізнесмену Андрію Покровському, який був знайомий з Андрієм Кузьменком упродовж багатьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 28 Вересня 2015 21:04
Дуже добре відношуся(відносився) до Андрія і завжди вважав і надалі вважаю що його творчість була єдиною адекватною серед всіх сучасних співаків, письменників тощо. Але ж це не значить що треба йому обов'язково ставити пам'ятник в Луцьку, в Рівному, в Житомирі, Рожищах, Ківерцях.... Було б достатнім поставити пам'ятник у Львові чи Києві та вчипити меморіальну дошку на його будинку. А от влаштовувати вечори пам'яті чи щось подібне ніхто не заважає - я тільки за. Найкраща пам'ять в душах, а не в камені! Хоча, можливо саме тому ставлять пам'ятники?..
Фан Показати IP 28 Вересня 2015 23:58
тож задумувався над цим... Кузьма явно цього б не одобрив. Але разом з тим розумію, що для таких людей як я - прихиильників творчості, вчинків і життєвої позиції цієї людини - це потрібно. Це слугуватиме не лише як пам"ять, а й буде дарувати натхнення і наснагу його луцьким шанувальникам.
не пацик Показати IP 29 Вересня 2015 09:39
Саме краще завжди памятати його слова-частіше слухати його музику і нерослаблятися !
Лучанка Показати IP 29 Вересня 2015 09:46
Він дуже любив Луцьк-це правильно. І загинув ,як Чорновол, на льоту.Просто так він не загинув йому підлаштували аварію. За це,що так сміло говорив про тих, хто цього не хоче.Світла память просто гарнвій, дуже позитивній людині.Таких,як він одиниці. Він був в доску свій для кожної людини.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus