USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У волинську бібліотеку завітала відома поетеса

1 Жовтня 2016 09:00
Відома поетеса Галина Терлецька завітала до Рожищенської бібліотеки для дітей.

Про це повідомляє Район. Рожище.

Пісні на вірші Галини Терлецької розходяться Інтернетом, їх виконують, як відомі виконавці, наприклад, Алла Опейда та В`ячеслав Судима, так і аматорські колективи. Музику до своїх творів пише і сама поетка, і знані композитори, зокрема наш земляк Анатолій Вольський. Але мало хто знає її в обличчя…

Галина Терлецька – маленька, тендітна жінка-квітка, якій Господь подарував непросту долю і водночас великий талант любити життя з усіма його гранями та контрастами і виплескувати цю любов у віршах.

Днями Галина Терлецька зустрілася з юними відвідувачами дитячої бібліотеки, вихованцями школи «Вундеркінд» Будинку Дитячої Творчості, адже у її творчому доробку на лише вірші, а й безліч дитячих казок та історій.

Малята зачаровано слухали розповіді пані Галини про її друзів корівку Любаву, коника Машу, та маленького Пегасика, який допомагає їй творити. А ще було безліч казок та пісень у авторському виконанні. На прощання Галина Терлецька пригостила майбутніх читачів своїх книжок цукерками та горішками, побажала усіляких гараздів і попрощалася до нових захоплюючих історій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лана Показати IP 1 Жовтня 2016 09:11
Молодці бібліотекарі! Робите гарну і корисну справу. З Днем бібліотек!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus