USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

КП «Ласка» заробило торік майже чверть мільйона

4 Березня 2017 13:26
Прибуток комунального підприємства «Ласка» у 2016 році склав 227,6 тисячі гривень. А всього дохід підприємства за минулий рік складає 1,697 мільйона.

Про це стало відомо під час звіту про діяльність КП за 2016 рік 3 березня.

Згідно з оприлюдненою інформацією, з бюджету Луцька в рамках програми «Охорона тваринного світу та регулювання чисельності безпритульних тварин», торік «Ласці» виділили дотацію в сумі 718,6 тисячі гривень. Решта доходів – 978,4 тисячі – власні надходження, у тому числі й безплатно надана допомога у вигляді бензину, ветеринарних медикаментів. За відлов безпритульних тварин у Луцьку підприємство отримало 439,3 тисячі гривень.

ЧИТАТИ ЩЕ: «АПАРТАМЕНТИ ДЛЯ СОБАК»: ЯКИМ МАЄ БУТИ ПРИТУЛОК У ЛУЦЬКУ

Зі згаданої суми доходу 1,687 мільйона, більшість коштів витратили. Зокрема, витрати торік склали 1,469 мільйона гривень. Найбільше коштів пішло на виплату зарплати працівникам та нарахування у фонд оплати праці (616,7 тисячі гривень і 127,4 тисячі гривень відповідно).

Також торік довелося витратити чимало коштів на паливно-мастильні матеріали (283,9 тисячі) та ветеринарні медикаменти (131,4 тисячі). Крім того, витрачали на підприємстві гроші на оплату за електроенергію, комунальні послуги, плату за землю, продукти харчування для тварин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ххх Показати IP 4 Березня 2017 19:00
Та ви клепку в голові маєте? Ловлять по Україні бездомних собак і звозять їх в м. Луцьк, а на цьому заробляюють гроші Дані на Турцію. Я думаю чому в районі ДПЗ бродячих бездомних собак все більше і більше. Романюк помер = його протеже Бунда втекла в Львів, може хтось посприяє щоб і Дана Новарчук разом зі своєю "Ласкою" яка перетворює Луцьк в відстійник бруду і зарази кудись поділась. Шановні обранці народу, Ви цю фірму по розповсюдженню бродячих собок породили постарайтесь її й прибрати.
до ххх Показати IP 5 Березня 2017 13:09
зараза це ти . В кожному місті повинен бути притулок коли такі тварини як люди залишають їх вмирати від голоду та холоду,притулок це їх останній шанс вижити,не важливо хто там Дана чи Петя притулок повинен бути і він повинен бути державним та безкоштовним .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus