USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Звільнити директора КП «Ласка» вимагають під стінами міськради

22 Червня 2017 10:22
Волонтери зібралися біля стін Луцької міської ради 22 червня. Цього разу вони прийшли не самі, а з домашніми улюбленцями, яких, з їхніх слів, вдалося врятувати з притулку.

Окрім виступів проти жорстокого поводження з тваринами, а також жахливих умов їхнього утримання на КП «Ласка», лучани наполягають на негайному звільненні директорки притулку Дани Новарчук.

Крім того, волотери обурені, що їх не пускають на територію притулку.

Нагадаємо, це не вперше, коли громадські активісти та волонтери б’ють на сполох, мовляв, тварини на КП «Ласка» зникають безслідно, окрім цього, коли їх віддають в добрі руку, то не завжди документально фіксують це. Також волонтери заявляють, що керівник підприємства Дана Новарчук не обліковує усі благодійні кошти, а частину переводить у громадську організацію «Волинське товариство захисту тварин», яку очолює.

За цими фактами тривають перевірки.

Також звітуючи про роботу комунального підприємства «Ласка», керівник Дана Новарчукне могла чітко пояснити про грошові потоки на підприємстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Микола Показати IP 22 Червня 2017 12:06
Не можу зрозуміти, чого вони ту злодійку до сих пір не звільнили, була надія, що всіх профур приберуть, як і ту Сиротинську, а вони далі себе дуже добре почувають, позорище.
онаній до Микола Показати IP 22 Червня 2017 12:24
ну видно ніяк не можуть довести ті страшні злодійства )))))
Наталі Показати IP 22 Червня 2017 15:01
Волонтери МОЛОДЦІ !!! Повністью Вас підтримую ! Сподіваюсь що місцева влада Вас все ж таки почує і звільнить цю аферистку Дану Новарчук з посади директора КП «Ласка». Я не волонтер але мені доводилось бути в КП «Ласка», там дійсно тварини знаходяться в дуже жахливих умовах. Робота поставлена безтолково, повний хаос і безпредел … Невже в Дани не має а ні краплі гідності і самоповаги ? Місцеві жителі і не тільки наполягають на її звільненні ,а їй хоть би що (медом Дані там намазано чи що…?)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus