USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Волинські шахтарі перекрили автошляхи

26 Березня 2015 21:15
Працівники всіх діючих шахт перекрили автотрасу «Ковель – Жовква» у двох місцях - поблизу села Діхтів та біля моста через річку Західний Буг та оголосили безстрокову акцію протесту. Про це інформує Нововолинський інформаційний портал.

25 березня гірники стояли до шостої вечора, проте водіїв з маленькими дітьми, бійців АТО, а також людей із терміновими потребами пропускали. З обох боків блокади утворилися довгі черги з вантажівок. Протестувальники повідомили, що акція безстрокова і триватиме щодня з 10:00 до 18:00, поки їм не виплатять зарплату і не усунуть з посади Генерального директора ДП «Волиньвугілля» Гарбузюка Михайла Леонідовича.

Також контактна група шахтарів у Луцьку зустрілася з головою Волинської ОДА Володимиром Гунчиком. Він пообіцяв, що за допомогою урядової лінії зв’яжеться з Прем’єр-міністром України Арсенієм Яценюком. Таким чином профспілкові лідери зможуть поспілкуватися про свої проблеми з главою Уряду.

Декілька десятків працівників зібралося біля міської ради й написали звернення до прокурора міста з проханням перевірити законність дій ДП «Волиньвугілля».

Нагадаємо, стало відомо, що Кабмін підписав рішення про виділення коштів гірникам за січень. Гроші очікувалися сьогодні, 26 березня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 26 Березня 2015 21:43
В Діхтіві ніхто не перекривав дорогу.
Штефан, Луцьк Показати IP 26 Березня 2015 23:18
Шо ви робите, брати мої шахтарі? Опом"ятатеся! Змирить гординю свою!
ВОНО до Штефан, Луцьк Показати IP 27 Березня 2015 05:34
і що вони з тією зарплатою збираються робити? невже їжу купувати? от таможня з суддями не отримують зарплату теж і не страйкують, бо люблять свою роботу і рідний край

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus