USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

5 фур гумконвою з Європи потрапили в ДТП на Волині. ВІДЕО

7 Жовтня 2014 19:00
5 вантажних автівок, які везли гуманітарну допомогу з Європи в Україну, потрапили в ДТП поблизу Любомля сьогодні, 7 жовтня.

Як розповідають очевидці, аварія трапилась за 10 кілометрів від любомльського перехрестя. З їх слів, автомобілі дуже пошкоджені, на щастя, обійшлося без людських жертв.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини працівники Волинського управління ДАІ підтвердили факт ДТП. Зі слів правоохоронців, згідно з попередньою інформацією, 5 фур, які замикали колону, врізались одна в одну. Вочевидь, водії не дотрималися безпечної дистанції та не встигли вчасно зреагувати на екстрене гальмування попередніх машин. Проте, у відомстві наголошують, що за станом на 14:30 на місці працюють експерти, які і зроблять офіційні висновки щодо аварії.
Редакція стежитиме за перебігом подій та буде повідомляти про нові факти щодо ДТП.

Нагадаємо, 112 вантажівок з модульними будинками для вимушених переселенців зі Сходу України та промислово-будівельним спорядженням перетнули Ягодинську митницю сьогодні, 7 жовтня. Загалом, гуманітарний вантаж доставляють в Україну більше 200 вантажівок, сьогодні кордон перетнуть перші 112 з них. Далекобійники везуть дизельні генератори, медичне обладнання, теплий одяг, будівельні інструменти, а головне – модулі для побудови будинків. Загальна вартість вантажу становить близько 25 мільйонів євро – 10 з них вартує допоміжне обладнання а 15 – власне будинки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus