USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Летальна ДТП на Волині: водій загинув, пасажир – у лікарні

26 Серпня 2016 09:45
Трагічна ДТП сталася вчора, 25 серпня, на автодорозі «Ковель – Володимир-Волинський», поблизу села Соловичі Турійського району. Позашляховик «Land Rover» на швидкості злетів у кювет. Водій від отриманих травм помер у реанімації районої лікарні, пасажир госпіталізований.

Про це повідомили у прес-службі поліції області.

За кермом позашляховика перебував 27-річний мешканець Турійського району. Виконуючи маневр обгону, водій, ймовірно, не впорався з керуванням та злетів у кювет, де транспортний засіб перевернувся.

Водій автомобіля від отриманих травм помер у відділенні реанімації районної лікарні. Пасажир позашляховика, 38-річний мешканець Турійського району, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у відділення хірургії. Медики діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, перелом лівої ноги, перелом щелепи.

За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують усі обставини пригоди.



Нагадаємо, що у середу 24 серпня, на автодорозі поблизу села Гаївка Шацького району автомобіль «Citroen Berlingo» збив 15-річну дівчину. Внаслідок автопригоди неповнолітня отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus