USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На мості у Луцьку – ДТП за участю трьох авто

27 Вересня 2016 18:25
За день у Луцьку водії спричинили шість ДТП.

Зокрема, у вівторок, 27 вересня, на мості між проспектами Перемоги і Соборності сталася аварія за участі трьох автомобілів.

Про це повідомляє Район.Луцьк з посиланням на прес-службу патрульної поліції Луцька.

Очевидно, найперший різко пригальмував, а ті, які їхали позаду, не встигли зреагувати і врізалися по черзі один в одного. Транспорт отримав механічні пошкодження, ніхто не постраждав.



На вулиці Ярощука також сталася ДТП без потерпілих: водій врізався у сповп. Патрульні склали на винуватця пригоди протокол за статтею 124 КУпАП (пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).



Ще одна аварія – на вулиці Львівській. Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, тут рефрижератор з морозивом зіткнувся з легковиком. ФОТО.



Також у понеділок, 26 вересня, сталася аварія за участі двох легковиків - Ауді і Тойоти, які зустрілися у лобовому зіткненні. На щастя, у пригоді обійшлося без потерпілих.

Згідно з повідомленням, загалом за день у місті водії спричинили аж шість аварій.

Патрульні закликають лучан бути обережними на дорозі.

Фото надані Патрульною поліцією Луцька
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
хз Показати IP 27 Вересня 2016 19:35
це не міст, а шляхопровід!!!
Іван Показати IP 27 Вересня 2016 22:08
Корч черевик став автомобілем)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus