USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На Волині більшає правопорушень: організовують нараду з силовиками

3 Жовтня 2016 10:44
У зв’язку зі складною ситуацією щодо правопорушень в області в облдержадміністрації скликають нараду з силовиками та представниками місцевої влади.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 3 жовтня.

Зі слів голови ОДА Володимира Гунчика, окрім випадків залучення неповнолітніх волинян до контрабанди, в області складною залишається ситуації щодо правопорушень. Тому 21 жовтня організують нараду, в якій візьмуть участь керівництво прокуратури області, УСБУ, ГУ Національної поліції, Луцького прикордонного загону, Волинської митниці ДФС, сільські та селищні голови, голови РДА та очільники окремих громадських організацій. Планують заслухати інформацію силовиків, щоб за співпраці всіх органів влади активізувати роботу з профілактики правопорушень.

Посадовець зауважив, що діючий «закон Савченко» дозволив випустити на волю рецидивістів, які, вчинивши злочини, повертаються в місця ув’язнення. Також в області спостерігають різке збільшення кількості порушень дорожнього руху. Йдеться про зловживання алкогольними напоями, недостатній досвід водіння, невміння поводитися на дорогах. Так, на новозбудованій автодорозі Луцьк-Львів вже фіксували серйозні випадки порушень правил дорожнього руху – перевищення швидкості, управління автомобілем в нетверезому стані тощо.

Голова ОДА повідомив, що на розгляд депутатів під час сесії облради винесуть питання про активізацію роботи у системі «Безпечне місто» та спільну участь місцевих, обласного та державного бюджетів в заходах, пов’язаних з профілактикою правопорушень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Корвалол Показати IP 3 Жовтня 2016 11:01
ветеринари у руля!! от така і безпека!!
zzz Показати IP 3 Жовтня 2016 11:34
А чого ж так довго тягнути?Хочете ще Покрову відсвяткувати?
? Показати IP 3 Жовтня 2016 11:48
А де ті Варта порядку,Варта Майдану,Самооборона Майдану,Самооборона,Азов,Айдар Нічна варта....і ще безліч піарщиків які дуже прагнули навести порядок в місті та державі?
віто до ? Показати IP 3 Жовтня 2016 12:29
всі організації, що ти перерахував, не є правоохоронними органами, отже, не мають відповідних прав та повноважень. Ти перший почнеш кричати "гвалт!", якщо вони тебе спробують зупинити, перевірити документи і, не дай боже, затримати. Нічого не роблять-дармоїди, щось роблять-піарщики. Ось така логіка в тебе і до тебе подібних. А бандота тим часом не спить.
До Показати IP 3 Жовтня 2016 12:16
П ісля ваших імітаційних нарад злочиність зразу зменшиться.
Іван Показати IP 3 Жовтня 2016 18:27
Росте злочинність. Влада області запропонувала один захід це зібрати нараду силовиків і побалаболити, перелити з пустого в порожнє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus