USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку буде акція протесту проти реформ Табачника

29 Серпня 2011 14:27
У Луцьку 1 вересня відбудеться акція протесту проти політики міністра освiти і науки, молоді та спорту України Дмитра Табачника.
Про це повідомляє прес-служба громадянського руху «Відсіч», – інформує Українська правда.
Також проти нововведень міністра протестуватимуть у Києві, Донецьку, Черкасах, Дрогобичі, та Вінниці.
«На відміну від інших країн, де студенти і громадяни не мають поняття, хто в них очолює Міністерство освіти, в Україні Міністр освіти – справжня зірка – користується «великою популярністю» серед студентів і навіть має персональний символ в вигляді бородато-рогатої тварини, що має пристрасть до капусти», – пишуть у «Відсічі».
«1 вересня міністр освіти як людина, що полюбляє публічні виступи та увагу телекамер, не промине можливості продемонструвати високий фаховий та інтелектуальний рівень і публічно відзвітується перед президентом України за виконання його передвиборчих обіцянок в сфері освіти, адже міністру є чим похвалитись», – йдеться у заяві громадянського руху.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
небайдужа Показати IP 29 Серпня 2011 15:07
Народ, підкажіть які предмети вчать у 8 класі! Кажуть, що школи вчать за своїми потребами, тобто шкільна програма неоднакова...Ми не хочемо в майбутньому потрапити в фінансово-залежну яму через додаткові уроки!!!!
Лучанка Показати IP 29 Серпня 2011 16:27
...Дякувати Богу, що я вже пару років як закінчила ун-тет..., бо там було "навчання над студентами" за різними си-меми, а тут ще гірнше, така маячня, що сміх і гріх!
Лучанин Показати IP 29 Серпня 2011 23:35
А хто буде протестувати: ті хто хоче вчитись, чи ті хто не хоче? З іншої сторони, можливо, ті приватні навчальні заклади які не змогли набрати потрібну кількість студентів? Проблема в чому? Просто його борода не подобаєтся, чи навпаки?
Спасибо жителям Донбаса:))) Показати IP 30 Серпня 2011 10:27
До речі, Волинська ОДА із 2 по 7 вересня на базі відпочинку “Гарт” ВНУ, що на Світязі для юних блюдолизів цієї влади проводить навчання органів студентського самоврядування "Школа лідерів"... Прикро, що із юних літ знаходяться ті - хто готовий заради вигоди підлаштуватися під будь-яку БАНДИТСЬКУ владу...((((
марко Показати IP 30 Серпня 2011 11:14
хотів би глянути на програму того навчання, а ще більше побачити тих лідерів, які можуть передати свій негативний досвід. систему треба міняти, тоді років через десять можна починати вчити майбутніх лідерів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus