USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Водієві, який збив насмерть 21-річного лучанина, повідомили про підозру

8 Лютого 2016 17:15
23-річному лучанину, який вчинив ДТП зі смертельними наслідками, сьогодні повідомили про підозру у вчиненні порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого (кримінальне правопорушення, передбачене частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України).

Пресо це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Нагадаємо, увечері 12 грудня 2015 року, близько 21 години, він, керуючи технічно справним автомобілем марки «AUDIA-4» й рухаючись у Луцьку по вулиці Рівненській у напрямку проспекту Волі, не стежив за дорожньою обстановкою та з моменту виявлення небезпеки для руху не вжив заходів для зменшення швидкості аж до зупинки транспортного засобу, в результаті чого допустив наїзд на пішохода.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 21-річний лучанин Михайло Гапич 16 грудня 2015 року помер у лікарні.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, громадськість міста обурює те, що водій, який збив насмерть 23-річного лучанина на Київському майдані, й далі їздить містом у стані алкогольного сп’яніння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
А Показати IP 8 Лютого 2016 17:30
А моя нова поліція мене береже.. ги-ги
Лучанин Показати IP 8 Лютого 2016 19:57
До чого тут нова поліція. чи стара міліція. якщо все залежить від прокуратури. Тому. що користуються новим кримінально-процесуальним кодексом імені Віті Януковича.
Андрій до Лучанин Показати IP 8 Лютого 2016 21:48
О блін, і тут Янукович крайній. А приймали його ті депутати, за яких ми з вами проголосували.
... Показати IP 8 Лютого 2016 22:21
Та скільки ж можна вже про того Клеця??!! Що це за країна?? Та чого він ще не сидить????
Сергій Показати IP 9 Лютого 2016 01:26
Писав повідомлення в іншій статті, відповіді не отримав. Дивлюся його профіль у ВК, бачу йому весело живеться. Ходить на руках біля Сіті парку, очі стікляні. Треба щоб органи врешті решт щось робили. Бо терпіння воно не вічне, це п*дло може ще чиєсь життя загубити, замість того щоб сісти самому, посадить своєю смерттю чи каліцтвом когось. Мішині друзі йому не пробачать. У мене є діти, я і сам непроти прикласти кулаки, щоб таке п*дло більше за руль не сідало, але все ще сподіваюсь на закон....
микола Показати IP 9 Лютого 2016 09:12
тому що в нашій країні винен не той хто скоїв злочин, а той в кого немає грошей чи звязків щоб відкупитися від відповідальності і така ситуація надовго, якщо не назавжди. Принаймні. перспектив на зміни в кращу сторону навіть у віддаленому майбутньому не спостерігається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus