USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Винуватця смертельної ДТП в Луцьку хочуть випустити під заставу, - ДУК

27 Лютого 2015 13:00
Винуватця смерті бійця ДУКу Юрія Федчука, який загинув у жахливій ДТП, мають випустити під заставу. Інформація про це надійшла, власне, від представників Добровольчого Українського корпусу Правого Сектору, які категорично проти таких дій міліції.

Свою позицію щодо вказаного розвитку подій вони висловлюють у листі, який надіслали на редакційну скриньку Інформаційного агентства Волинські Новини. Текст звернення організації видання подає без змін.

Наголошуємо, джерелом інформації про розвиток слідства є ДУК ПС на Волині.

Отож,

Добровольчий Український Корпус Правого сектору офіційно заявляє:

«Сьогодні нам надійшла інформація про ймовірне звільнення винуватця загибелі у ДТП нашого бойового побратима, товариша та друга Юрія Федчука (Юза).

Нагадуємо, 25 лютого, близько 5 ранку в смертельній ДТП друг Юз загинув під колесами автівки, якою керував представник ГО «Самооборана» Віталій Соколовський.

Згідно з результатами експертизи, самооборонівець кермував автівкою п'яним.

Наразі цією справою займається УМВС України у Волинській області, начальником якого, від 9 квітня 2014 р., є Шпига Петро Петрович.

Згідно з нашою інформацією, найближчим часом Управління планує звільнити убивцю Юрія під заставу до початку судового процесу.

Ми вважаємо, що така дія з боку керівництва де-факто вказує на пряму співпрацю із бандою «Самооборони» та їх покровительство.

ДУК наполегливо рекомендує нашим міліціонерам особисто звернути увагу на цю ситуацію та врахувати наше невдоволення.

В противному випадку, ми жорстко зреагуємо із усіма витікаючими наслідками.

Безкарності та свавіллю прийшов кінець. Ми не допустимо, аби цю справу «злили».

Ніхто не відкупиться! Винні будуть покарані.

Представники ДУКу особисто контролюватимуть кожен етап розслідування та суду.

Жоден «покровитель» «Самооборони» (незалежно від статусу та займаної посади) не зможе вплинути на хід подій. Будь–яка спроба це зробити матиме гідну відсіч з нашого боку.

На сході ми відстоювали свою Батьківщину не для того, щоб кожен невіглас міг одягти на себе військову форму, назвати себе героєм і робити безчинства тут, на нашій землі. Яскравим прикладом таких дій є (деякі) представники волинської «Самооборони», котрі своїми діями дискредитують українських військових в очах пересічних громадян.

Ми стомилися мовчати і марно проливати молоду кров у війні за мир та добробут України, у той час, коли в наших домівках панує безлад та беззаконня.

Кожен, хто причетний до дестабілізації життя у Луцьку та області, справедливо відповість перед нами (воїнами АТО) та перед своїм народом.

ДУК не дозволить псувати життя українцям, та ускладнювати й без того нелегку ситуацію на теренах нашої Батьківщини!».

Нагадаємо, Юрія Федчука, друга Юза, бійця 2 штурмової роти 5 Окремого батальйону Добровольчого Українського Корпусу, 1968 року народження, якого збив насмерть п’яний член ГО «Самооборона Волині» в ніч на 25 лютого, провели в останню путь вигуками «Юра – герой!».

Інформаційне агентство Волинські Новини очікує на реакцію правоохоронних органів та офіційні коментарі з приводу резонансної ситуації, що склалася.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
Анонім Показати IP 27 Лютого 2015 13:26
А ти візьми і не відпусти. Прийдуть, спалять суд, повісять суддю вверх ногами і по всьому. Примати правлять.
пенсіонер до Анонім Показати IP 27 Лютого 2015 15:55
При бездіяльності міліції, СБУ.прокуратури скоро ці ,так звані громадські організації перейдуть до активної фази війни між собою за сфери впливу. Вседозволеність і злочина бездіяльність міліції СБУ привела до того , що вони, прикриваючись благим наміром охорони порядку, на контробандних машинах зі зброєю вирішують свої питання. Навіть в розміщеній заяві наявний склад злочину."Кожен, хто причетний до дестабілізації життя у Луцьку та області, справедливо відповість перед нами (воїнами АТО" А хто буде визначати ступінь вини? Слава тим хто реально воював і ганьба тим хто пропіарившись в ЗМІ і присвоює чужу славу. В загальному це сигнал правоохоронним органам, якщо в подальшому вони будуть прикривати цю самоліяльність, проявляючи злочину халатність, то в подальшому ситуація стане не керованою.
Мирослав Показати IP 27 Лютого 2015 13:30
Доводжу до відома: 1. Винуватець ДТП на даний момент знаходиться в лікарні опісля побиття його представниками "правого сектору"! 2. Не повідомляйте неправдивої інформації будласка! І насамперед прохання приедставникам інформаційних служб перед тим як публікувати подібні статті прохання перевіряти її правдивість!!!!!А представникам "правого сектору" прохання не наводити наклепи і не доносити неправдиву інформацію!!!!!Бо за неї теж потрібно нести відповідальність!!!!
Є така думка.. до Мирослав Показати IP 27 Лютого 2015 14:15
винуватець ДТП має спочатку отримати ПІДОЗРУ. Слідчий напружити "дуп.." і підписати клопотання про взяття під варту підозрюваного Соколовського В. у прокурора, дочалапати до суду і зареєструвати його там. Це кращий необхідний вид запобіжного заходу в даному випадку, ризики передбачені ст. 177 КПК тут присутні. Не хай відповідсть по Закону та по Законній процедурі. Тепер до тих хто буде вякати, що він (Сокол) там ніби лічиться від "якихось побоїв" ПС, : 1. Передивіться відео пояснень Сокола в інеті. Перед тим як найматися в "адвокати" цього мерзотника зверніть увагу на своє відображення у зеркалі. Якщо маєте ознаки "нелюда" вперед.
Луцьк Показати IP 27 Лютого 2015 13:41
Все те саме можна сказати і про ПС. Гоняють по місту з наклейками "ПС"і навіть не зупиняються на червоне світло на переходах.
леонід Показати IP 27 Лютого 2015 14:30
Воістино правду кажуть де два українці там три гетьмани Самооборона і правий сектор виясняють хто більш значимий Гаьба вам. На виборах до місцевих органів влади мидамо вам оцінку. Ви поплюжите принципи Майдану. Ви тільки до корита рветесь. По дорозі один. одного готові знищити. Мені учаснику подій Майдану сором за вас. Сталось так щоДТП загинула людина ,однозначно СВВ винний але правий сектор і тут піариться. А в А тО ви не хочите попіаритись.. На бурштині вже пропіарились.
777 до леонід Показати IP 27 Лютого 2015 15:37
Сокол - один із вас, і його вчинок - відображення "життя", так званих цінностей цього громформування. Так що менше громких слів про цінності Майдану, піар. Реальні факти - це смерть героя, ще як мінімум 3-4 чоловіка чуть не опинилися на тому світі (дякувати Богу врятувалися) і жодної каплі каяття... знову кричите Самооборона, дтп - виключили Сокола і руки в бруки... Ось де правда
дддд Показати IP 27 Лютого 2015 16:20
пащенка за ср.......ку я сам бачив на власні очі як машини самооборони із серенами гнались у маневицькому районі село роз....чі один невписався і заіхав кювет іх треба пі..........ти .
106 до дддд Показати IP 27 Лютого 2015 20:42
По-перше, слово "сирена" пишеться через "И", грамотію, а по-друге, ти точно чув сирени, чи то може з Європи відлунювало, як там, за словами ватників, собак гвалтують? Чи може і бачив на власні очі, як ото вони в Європі те безчинство творять? Одне слово, ВАТА...
анонім Показати IP 27 Лютого 2015 18:31
Зробити самосуд такому виродкові,але за гроші відкупиться ше не одного зібє!!
Юлія Показати IP 27 Лютого 2015 19:11
Розігнати дві банди туніядців! Толку від них ніякого. Працювати не хочуть, воювати в ато не хочуть! Перевірте в них в першу чергу трудові книги, більшість з них її в очі не бачила! Туніядці! Сором !
Юлія Показати IP 27 Лютого 2015 19:11
коментар було видалено
Охотнік до Юлія Показати IP 27 Лютого 2015 20:06
Сьогодні ми поховали побратима, якому недавно виповнилось 20 років, він воював на Сході і віддав життя і не здумай казати, що Правий Сектор не воює! А ти називаєш бандою! Якщо така розумна, то підійди до Штабу ДУКу Правого Сектору і скажи бійцям це в очі! І так само "Юз" воював на Сході, а цей негідник якому 20 років їздим на мерсі - п'яний, якому не виповнилось 20 років, навіть, не нюхнув пороху.
:-) до Охотнік Показати IP 28 Лютого 2015 12:19
коментар було видалено
%-) до :-) Показати IP 28 Лютого 2015 12:49
брехлива самооборона заспівала ))
:-) до %-) Показати IP 28 Лютого 2015 13:28
Серйозно брехлива??а чому коментар видалили?бо правду сказали?
Знаючий Показати IP 27 Лютого 2015 19:20
Журналіст ВолиньPost, якщо ви чесні люди, зробіть запит в міліцію по минулому Бакуліна. Там багато цікавого. Запитайте по якій справі і коли проходив. Він ще крутіший за Фьодорича
Охотнік до Знаючий Показати IP 27 Лютого 2015 20:09
Даю відповідь по Бакуліну. Він пройшов 2 ротації, він також воював на Сході, і також заслуговує поваги, що раніше було - людей війна міняє. Я в цьому впевнений, я також в дома не сиджу і не хаваюсь за жіночі спідниці і за своїх дітей як де-яка бидлота.
Павло Мельничук до Знаючий Показати IP 28 Лютого 2015 12:06
Журналіст ВолиньPost? Де ж ти там журналістів бачив?)))
мала Показати IP 27 Лютого 2015 21:19
та давно вже пора розігнати тих ледарів.вони тільки літають на машинах і нефіга нероблять.на війні нажилися в крісла теплі посідали і правлять.ганьба таким людям і Бог вам суддя.а те "нещастя алкашне" 100% відкупиться.йти воювати вони нехочуть,повдягали форму і ходять по місту як царі і кожен боїться щось сказати бо як писалось тут раніше,прийде бидло і спалить чи хату чи взагалі людей.вони ж стали некеровані неким.
правдивий Показати IP 28 Лютого 2015 08:51
Всіх від звільняють під заставу а він чим гірший за ПУстовіта,Єфремова,Табачника ті десятки людей побили а він одну случайно
Моль до правдивий Показати IP 28 Лютого 2015 14:11
Це не твій син попав під колеса? А я до виродків, що сідають за руль пяними ставлюсь однозначно. Повністю підтримую дії ДУКу, якщо опустять мажора - марно воювали на Сході. Порядок варто вдома наводити.
критик Показати IP 28 Лютого 2015 15:30
Да повдягали форму, і воюють і ДУК і АЙДАР і багто інших. І старться хлопці як мжуть.І місто патрулюють, пробують хоч якось навести порядок. Неможна натаких речах піаритись.Про що Ви говорите?Кому хату хто спалив? Назвіть! Мало війни насході. ?!Давайте тут гуляйполе влаштуєм. . Соколовський має відповісти за цей жахливий злочин і відповість повсій суворості закону! Ніхто йому не допоможе.І скільки б не кричали окремі діячі ми покажем, ми проконтролюєм, це все піар.брудний. Всі сторни данного конфлікту зацікавлені щоб винний був покараний. Не лукавте!
вовк Показати IP 28 Лютого 2015 19:17
сопляка на рею
луцьк Показати IP 1 Березня 2015 00:10
Шпига й Кравченя (тіпа босс Шпиги) вам пацани краше не доводити народ а то когось грохнуть а ви будете заяви про дембель писати в кращому випадку!!А може вже й не доведеться писати хз..
Самооборона і Гузь Показати IP 1 Березня 2015 10:41
Є інформаЦія що до самооборони причетний Гузь, який координує Волинську самооборону та шукає фінанси, всі хто стає диюкати продажного Гузяку приїздить самооборона і погрожує., до речі Гузь вже добрався до Бур- штину та має Долю, Гуз прийшов порядок не навёв)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus