USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Керівника Луцького КРК працівники хочуть звільнити за махінації

23 Липня 2009 16:31
Ситуація із виплатою заробітної плати на ВАТ «Луцький картонно-руберойдовий комбінат» досі напружена, а працівники незадоволені політикою керівництва підприємства. Про це 23 липня під час засідання Луцької комісії з питань забезпечення своєчасної оплати податків, внесення інших обов’язкових платежів, ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати, детінізації заробітної плати розповів голова профспілкового комітету ВАТ «Луцький КРК» Анатолій Миронюк .
Анатолій Миронюк зазначив, що з призначенням нового керівника підприємства колектив спершу зрадів, але зараз розчарувався. За словами пана Миронюка, у червні на комбінат надійшов 1 мільйон гривень коштів, з яких на виплату зарплатні майже нічого не пішло.
Профком встановив, що наприкінці місяця на рахунках підприємства було 300 тисяч гривень. Однак виникла загроза арешту рахунку. Тому виконувачка обов’язків директора ВАТ «Луцький картонно-руберойдовий комбінат» Ніна Брель із цієї суми перевела 186 тисяч гривень на свій рахунок приватного підприємця. За словами пана Миронюка, лише невелику частину з вказаної суми витратили на погашення заборгованості. Крім того, від підприємства відвернулися потенційні інвестори з Білорусі.
За це працівники «Луцького КРК» вимагають звільнити виконувача обов’язків директора та головного бухгалтера. Начальник Територіальної державної інспекції праці у Волинській області Юрій Бондарчук зазначив, що пані Брель притягували до адміністративної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus