USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Плутанина із сайтом «Волині». ОНОВЛЕНО

12 Березня 2012 14:18
Видання «Комментарии» за допомогою експертів і розробників оцінили можливості сайтів українських футбольних клубів.
Найбільше позитивних відгуків дісталося сайтам київського «Динамо» і донецького «Шахтаря». Натомість найгіршими експерти назвали сайти луцької «Волині» і криворізького «Кривбасу».
Про це повідомляє Про футбол.
«Найгірші результати – сайти «Волині» і «Кривбаса». Перший зліплений практично на коліні, а другий явно дає зрозуміти, що зроблений на безкоштовному «движку» (судячи з іконки у стрічці браузера)», - розповідають розробники із WEB-T.
Зокрема на сайті ФК «Кривбас» нема інтернет-магазину, можливості купити квитки, немає відео. «Єдине візуальне представлення клуба, фотографії, викладені у поганій якості «скопом» на сторінку. Останнє, що доповнює цю картину – 4-рівнева структура, в якій складно орієнтуватися для сайту-візитки», - розповідають в UsabilityLab.
Як пояснив прес-аташе луцького ФК Юрій Конкевич, видання допустилося помилки, оскільки аналізувало не офіційний сайт "Волині". Опісля того, як із виданням зв'язалася прес-служба клубу, експерти проаналізували і сайт ФК.
Як наслідок - рейтинг ВЕБ-сторінки підвищили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
петро Показати IP 12 Березня 2012 14:49
А робив сайт Левандовський!!!
Вітя Левандовський до петро Показати IP 12 Березня 2012 16:24
Ну не нада ля-ля, я так не вмію! А сайт робив той, хто і волинські новини, гг ))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus