USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У поліції нагородили «вартівців», які затримали правопорушників

17 Червня 2016 18:00
У Луцьку нагородили членів Громадського формування «Варта порядку», які допомогли правоохоронцям розкрити злочин, «на гарячому» затримавши двох правопорушників.

Так, грамоти та грошові винагороди особисто від очільника поліції міста Луцька Ігоря Муковоза отримали три сміливці – Микола Сасовський, Артем Карпенко та Борис Книров.

Усе розпочалось із того, що до поліцейських неодноразово надходили виклики від обурених лучан, мовляв, невідомі злочинці систематично крадуть «укртелекомівський» кабель.

Тож, при проведенні заходів по попередженню та розкриттю пограбувань і крадіжок члени Громадського формування «Варта порядку» в ніч з 15 на 16 червня 2016 року в районі вулиці Потебні затримали двох осіб, що викрадали кабелі ліній інтернету «Укртелеком».

Хлопці, які займаються охороною громадського порядку у вільний від роботи час, викрили місцеперебування злочинців та затримали їх до прибуття поліції фактично «на гарячому».

У затриманих вилучили карту-схему запланованих та вже здійснених крадіжок, а також сумку з викраденими інтернет-кабелями. Правопорушниками виявилась сімейна пара – чоловік та дружина, які, намагаючись уникнути зустрічі з правоохоронцями, заховались у закинутому приміщенні.

«Ми з хлопцями саме були на відпрацюванні. У нас було орієнтування на крадіїв, мовляв, на цей момент ті знаходяться на об’єкті у районі Львівської. Тож, ми розділились на піший та автомобільний патруль і почали «прочісувати» маршрут. Коли помітили злочинців, ті втекли та «залягли на дно». Однак, нам швидко вдалось їх знайти. Після цього ми затримали злодіїв до прибуття слідчо-оперативної групи, водночас намагаючись не затоптувати слідів», - ділиться пережитим один із «вартівців» Микола Сасовський.

Натомість, начальник Луцького відділу поліції Ігор Муковоз висловив щиру подяку відважним «вартівцям» та відзначив їх грамотами:

«Люди поділяються на дві категорії: ті, що працюють й ті, що повчають інших, як працювати. У нашому випадку, маємо справу з людьми, які справді виконують свою роботу», - підсумував очільник луцьких поліцейських.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
дідо Показати IP 17 Червня 2016 18:23
Що так притягує Муковоза на низькооплачуваній,ненормованій роботі ? Його всерівно звільнять. і вже не домоможуть куплені суди.
Люмпен до дідо Показати IP 17 Червня 2016 18:32
Дідо ви хоч раз у суді були? Стороною по справі?
дідо до Люмпен Показати IP 17 Червня 2016 19:04
Вся ця авантюрна суєта з судом, біганням по облздороввідділу, та поновленням є свідченням того, що атестаційна комісія була права, звільнивши його з роботи.
Омв Показати IP 17 Червня 2016 19:06
А де Борис!!!!!Що за оленя поставили замість нього.
тТ до Омв Показати IP 17 Червня 2016 20:53
олень твоє призвіще! а Бориса небуло під час затримання
Анонім до тТ Показати IP 18 Червня 2016 08:03
коментар було видалено
007 Показати IP 17 Червня 2016 19:23
Про яку честь офицера можна говорити??? Його гонять а воно назад лизе - и таки там вси... Це не мент - ЦЕ МУСАР!!!
Міськвідділі Показати IP 17 Червня 2016 21:29
Муковоз звільнитися сам.шпига не офіцер з яким можуть служити нормальні Менти . Балицький зробить помилку якщо залишиться. Якщо самооборона керує поліцією, результати помітні вже.,що буде далі Лучани побачать пізніше. Лапін і компанія до керуються.нехай це герой розповість , як йому погрожували пістолетом. Цей брехун поїхав до цього кольорового генерала.
Саша Показати IP 20 Червня 2016 13:55
А цей шо на фото бороду чухає з фонду укропівців шо робить там???
ууу Показати IP 20 Червня 2016 14:33
Мука кум бондара, хто його посадить?
я Показати IP 20 Червня 2016 14:43
Дідо правий, а Володимир Бондар кришує Муковоза. Коли призначали керівництво МВС області, вони постійно бігали разом, на каву в готель Україна узгоджувати свої дії. Не вийшло, запхали в міськвідділ, для старту. Муковоз свою тупість показав, ще коли в Ківерцях працював, вів себе зверхньо, брав хабарі (циган згадае нехай), кожен день їздив в Луцьк на авто, догадайтесь хто заправляв машину і т. д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus