USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До ГПУ та СБУ готують запити через заяви Савченко про Крим

18 Січня 2017 12:26
Народного депутата Надію Савченко перевірять на сепаратизм.

Відповідний запит у правоохоронні органи готує народний депутат Дмитро Тимчук.

«Як народний депутат готую запит до Генпрокуратури й СБУ з проханням дати правову оцінку заявам Н.Савченко щодо закликів до зміни територіальної цілісності України», - написав він у Facebook.

Тимчук також додав, що така заява «дає привід припускати загадкову для медиків гру нейронів у мозку Савченко».


Раніше нардеп Надія Савченко заявила, що звільнити Донбас невійськовим шляхом можна, але для цього на певний час доведеться здати Крим.

Так звані представники "ЛНР" і "ДНР" відповіли, що Савченко поки що не наділена повноваженнями перемовника. Також вони додали, що "висловлювання з її боку на тлі українського політичного контексту дають привід припускати наявність певної внутрішньоелітної гри в Києві".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ігор Показати IP 18 Січня 2017 12:42
та скажена су..а вже замахала, агент кремля!!! каламутить воду!!!! коза без освіти, думає що політик світового рівня. СБУ повинно щось зробити!!!
Анонім Показати IP 18 Січня 2017 12:42
Замах на територіальну цілісність України є кримінальним злочином.
та Показати IP 18 Січня 2017 14:59
скільки можна?і взагалі давно пора опустити іі на землю! "возомнила" про себе месію як в свій час головний пасічник .ні,-навіть трутень
нє до та Показати IP 18 Січня 2017 15:50
та це не вона возомнила, це наш щирий народ возомнив її. Де там адепти "Надю в президенти", "Надя це Україна" і т п поділися?? Та і того ж трутня теж наш сердобольний люд в крісло всунув. Як не кричіть, а поки будемо думати серцем, а не мізками ми з цього лайна ніколи не виберемось. Все те, що ми бачимо у верхах - все це зроблено нами самими. Як концентрат нас самих.
фін Показати IP 18 Січня 2017 16:16
Як вона сміє так казати, хай мовчить як всі, і нічого не робить, як інші "політики"
Анонім Показати IP 19 Січня 2017 12:47
кремляді у особі савченко готують відкриту пяту колону в українському політикумі. таке треба викорінювати, бо лугандонією не закінчиться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus