USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Григоренко розказав, чому з фракції «Батьківщина» вигнали депутатів

24 Квітня 2013 12:38
Чотирьох депутатів виключили з фракції ВО «Батьківщина» у міськраді через відповідну рекомендацію партії.

Про це у коментарі «ВН» розповів голова Луцької міської партійної організації ВО «Батьківщина», депутата міськради Сергій Григоренко 24 квітня.

За його словами, обранців громади Романа Бондарука, Тараса Баса і Петра Савчука виключили з фракції через те, що ще у жовтні минулого року відповідні рекомендації надійшли від партії ВО «Батьківщина».

«Ми лише виконали розпорядження найвищого органу партії», - зазначив Григоренко.

Щодо депутата Андрія Осіпова, то ситуація з його виключенням з фракції майже така ж сама. Місяць тому цього обранця громади виключили з лав партії ВО «Батьківщина» і рекомендували однойменній фракції у міськраді зробити те ж саме.

Валерія Бондарука залишили у складі фракції, адже він вийшов з депутатської групи «Патріоти Волині», як і було рекомендовано.

Утім, Сергій Григоренко зауважив, що 4 депутатів, які покинули фракцію «білосердечних», можуть взяти назад, розглянувши відповідні їхні заяви, якщо буде «розкаяння». «Усвідомлення свого вчинку, як це відбулося з Валерієм Бондаруком», - уточнив Сергій Григоренко. Мовляв, «білосердечні» завжди «відкриті» для депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Серьожа Показати IP 24 Квітня 2013 14:03
Чи я б корова мичала, за свої грішки подумай
депутат Показати IP 24 Квітня 2013 15:32
Скільки вартує каятя Валерія

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus