USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Прокурора ГПУ затримали на хабарі у $ 200 тисяч

28 Вересня 2016 16:46
За отриманні неправомірної вигоди затримали прокурора відділу Генпрокуратури та його поплічника - адвоката, які вимагали велику суму від підприємця. Про це написав на своїй сторінці у Facebook генпрокурор України Юрій Луценко, - інформує ТСН.

"Департаментом з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки ГПУ спільно з Головним управлінням "К" та Департаментом внутрішньої безпеку Національної поліції України затримали прокурора відділу Генпрокуратури України та адвоката", - повідомив він.

Зі слів Луценка, затримані хабарники вимагали від підприємця 200 тисяч доларів за закриття кримінального провадження та зняття арешту з вилученого майна.

Своєю чергою, прес-секретар очільника ГПУ Лариса Сарган уточнила, що зловмисників затримали під час одержання другої частини грошових коштів - 190 тисяч доларів. "Затриманим повідомили про підозру. Наразі готується клопотання в суд про взяття їх під варту", - додала вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
кекс Показати IP 28 Вересня 2016 18:05
мабуть затриманий не поділився...
Григорій Васильович Показати IP 28 Вересня 2016 18:24
Безумовно новина гарна , але ще гарніша була б , якби повідомили про кінцевий результат - вирок суду ... Щоб не вийшло , як завжди : " понять , простить и отпустить " !!!
xl Показати IP 28 Вересня 2016 20:43
треба усіх прокурорів в бцегарню,бо слідчі нп при любих моментах заявляють"а прокурору за це треба занести стільки..."
ПЕТРО Показати IP 28 Вересня 2016 21:43
КОВЕЛЬСЬКИЙ ПРОКУРОР ТЕЖ ТРЕ ШКУРУ З БЛАТНИМИ , А ТАК КЛЯВСЯ ОЙОЙОЙ ДА БАБЕНКОВ АГОВ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus