USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Саакашвілі розповів про об'єднання з Садовим і плани на Тимошенко

20 Лютого 2017 14:05
Міхеіл Саакашвілі заявив, що вже домовився про об'єднання з мером Львова Андрієм Садовим, який представляє партію «Самопоміч».

Про це екс-губернатор Одещини розповів Наталії Влащенко в ефірі телеканалу 112 Україна, та підтвердив, що вони з Анатолієм Гриценко будуть разом в політиці, передає видання "Реал".

Нагадаємо, 17 лютого Саакашвілі, який прибув на Волинь, не впустили у шахту в Нововолинську та звинуватили у тероризмі. Зокрема, директор шахти в Нововолинську заборонив допускати команду Саакашвілі в шахту, аргументуючи це терористичною загрозою.

На питання, чи готовий він об'єднуватися з мером Львова Андрієм Садовим, який представляє партію "Самопоміч", відповів, що зустрічався з ним і вони домовилися.

Що ж до Юлії Тимошенко, то Саакашвілі не був таким категоричним. Сказав, що ситуативний союз можливий, але чи погодиться вона боротися з олігархами, для нього велике питання. Поки він з нею не готовий об'єднуватися.

«Виграємо вибори – змінимо владу, олігархат необхідно знищувати», - декларував він під час свого виступу у Нововолинську, і знову ж таки навіть назвав імовірних майбутніх союзників – партії «Самопоміч», «Свобода», «Громадянська позиція».

Як повідомлялося, на початку лютого «папараці» одного з львівських інтернет-видань, яке належить міському голові Львова Андрію Садовому, «підловили» свого шефа за таємною розмовою в одній з львівських кав’ярень із очільником партії «Рух нових сил» Міхеїлом Саакашвілі та співголовою партії «Демократичний альянс» Василем Гацьком.

Варто додати, Андрій Садовий втратив довіру у львів’ян через свої непродумані дії з вирішенням питання щодо Грибовицького сміттєзвалища та лобіюванням бізнесу вигідних йому людей. Зокрема, протягом 10 років мер Львова так і не зміг врегулювати питання зі сміттям у місті. Згодом стало відомо, що Львівській міськраді примусово передали під сміттєпереробний комплекс ділянку, про яку вже було відомо, однак мерія на неї чомусь не претендувала.

Нагадаємо, сміття, яке збирають на вулицях Львова, після Грибовицької трагедії розвозили по всій Україні. Декілька днів самоскиди з сусідньої області прямували і на Волинь – до луцького полігону твердих побутових відходів. Окрім того, як повідомлялося раніше, сміття зі Львівської області викидали у волинських лісах. Зокрема, його помітили у Ківерцівському районі, намагались висипати під Колками та на Локачинському полігоні. Автівки з львівським сміттям, яке кілька місяців активно “розтягували” по Україні, дісталися й до Володимира-Волинського.

Зауважимо, що винним у справі Грибовицького сміттєзвалища суд визнав Садового.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Татьяна Показати IP 20 Лютого 2017 14:37
Никогда не слышала, что бы Гриценко, а тем более Садовой боролись с олигархами! А вот к сведению Михо :Юля у Ахметова "Криворожсталь " отобрала, дав дополнительно в бюджет 20 млрд гривен, у Медведчука ликвидировала 8 посредников в энергетике - 10 млрд в бюджет, у Фирташа УкрРосэнерго убрала с рынка, Коломойскому не дала прихватизировать ОПЗ по зговору ! Какой еще политик может этим похвастаться!?
Лучанин до Татьяна Показати IP 20 Лютого 2017 15:54
Яка файна ваша юля: і під Лазаренком лежала, і під путіним лежала, і Ющенку всю малину обас* ала, і під Трампа хотіла лягти. То ще та курва ... Щось не чути її засуджень діяльності пуйла на Україні.
Сергей до Татьяна Показати IP 25 Квітня 2017 00:43
Юлия Тимошенко просто хочет стать президентом на этом всё -у неё большие заслуги перед Украиной но она уже была премьером при слабом президенте и ничего особо из этого не вышло -а вот у Саакашвили в Грузии получилось -вот и нам такого президента .
ВВГ Показати IP 13 Квітня 2017 22:48
Заздрість -ваш двигун!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus