USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Львівське сміття бачили у Володимирі-Волинському

8 Грудня 2016 19:58
Автівки з львівським сміттям, яке ось уже кілька місяців активно “розтягують” по Україні, дісталися до Володимира-Волинського сьогодні, 8 грудня, повідомляє Володимирмедіа.

Як розповів начальник КП “Полігон” Олександр Козичко, спочатку дві автівки на львівській реєстрації заїхали на територію місцевого полігону твердих побутових відходів (сміттєзвалища). Там незвані гості хотіли домовитись з охоронцем і вивантажити лвівське сміття. Після того, як їм відмовили, вони приїхали безпосередньо на КП “Полігон” і спробували домовитись з директором підприємства паном Козичком, аби залишити сміття на території самого підприємства.

Директор відмовив гостям і про візит львівських автівок повідомив міського голову Петра Саганюка та начальника міського відділу поліції Михайла Бобика. Мовляв, не віриться, що автівки з львівським сміттям помандрують назад на свою “вотчину”.

Нагадаємо, ще навесні цього року міський голова Петро Саганюк отримав листа від керівника одного з львівських комунальних підприємств, в якому просили міську владу Володимира-Волинського посприяти у вивантаженні львівського сміття на наше місцеве сміттєзвалище. Тоді мер міста відмовив львівським комунальникам.

Зазначимо, що сміття, яке збирають на вулицях Львова, після Грибовицької трагедії вивозять по всій Україні. Декілька днів самоскиди з сусідньої області прямували і на Волинь – до луцького полігону твердих побутових відходів. Окрім того, як повідомлялося раніше, сміття зі Львівської області викидали у волинських лісах. Зокрема, його помітили у Ківерцівському районі, намагались висипати під Колками та на Локачинському полігоні.

Нагадаємо, у травні на території Грибовицького полігону твердих побутових відходів, що на Львівщині, спалахнула пожежа. Під час гасіння пожежі стався зсув сміття, під який потрапило троє рятувальників. Людей завалило відходами з висоти 90 метрів. Трагедія у Грибовичах викликала обурення діями мера Андрія Садового, який роками блокує будівництво сміттєпереробного заводу та всіляко перешкоджає вирішенню цієї проблеми. За 10 років його мерства проблему так і не вирішили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Саганюк Показати IP 8 Грудня 2016 21:01
Нам за честь приймати в себе львівське сміття
корінний лучанин до Саганюк Показати IP 8 Грудня 2016 22:52
Згідний з вами .Від "титульної "нації це честь.
Про саганюка Показати IP 10 Грудня 2016 22:54
Наш мер Петро за гроші може їсти це сміття

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus