USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькій міськраді – новий керівник фракції

28 Січня 2015 10:18
Фракцію ВО «Батьківщина очолив депутат міської ради, колишній секретар Луцької міськради, екс-голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт.

Відповідне повідомлення надійшло на ім’я Луцького міського голови від членів фракції «Батьківщина» під час 69 сесії міської ради.

Згідно з повідомленням, очільником фракції «Батьківщина» став Григорій Пустовіт – голова обласної організації цієї політичної сили.

Додамо, що Григорій Пустовіт тривалий час працював на посаді секретаря міської ради, згодом виконувач обов’язків Президента України Олександр Турчинов призначив його головою ОДА. Згодом його Петро Порошенко його звільнив, призначивши головою ОДА Володимира Гунчика.

Нагадаємо, брат Григорія Пустовіта - Тарас Пустовіт - свого часу був очільником рівненської ОДА, згодом став заступником чинного голови ОДА. Нещодавно його упіймали на отриманні хабара. По тому він вийшов під заставу. Однак брат у вину свого родича не вірить, каже, його підставили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Нася Показати IP 28 Січня 2015 10:31
Якщо підставил то нехай докаже! Брехня завжди вилазить боком. Якщо підства можна довести
Бут-Гусаїм Показати IP 28 Січня 2015 11:52
Це його регіонали мабуть підставили... При регіонах стільки гучних корупційних скандалів не було, але було: долар 8 грн/шт, бензин 10 грн/л, будівництво доріг, шкіл, садочків, вуличного освітлення і саме основне - був МИР!!! А регіонів вже майже рік немає, а цим нинішнім недолугим завжди хтось у чомусь винний... Яценюк все валить на ПАПЄРЄДНІКІВ - там він вже сам до себе ПАПЄРЄДНІК - його ж перепризначили. Ці, нинішні, ще гірше за регіонів - забрехались, повязли у скандалах, корупції... Да, регіони були грішні, дуже грішні, навіть грішні-прегрішні, але ж ці - то уособлення самого САТАНИ!!!
інга до Бут-Гусаїм Показати IP 28 Січня 2015 12:48
А ти точно Бут-гусаїм????? Той що як навіжений майжанив і бив Башкаленка???? Той що кричав банду геть??? Якщо так то respect і уважуха твоєму кментарю, вперше тебе підтримую.
Бут-Гусаїм до інга Показати IP 29 Січня 2015 08:40
Ні, на щастя не той. Використовую такий НІК і використовую тому. що ці революціонери уже заплутались і самі в собі не можуть розібратись.
аяяй Показати IP 28 Січня 2015 15:48
ну ясна річ брат брата вигороджує. слідство встановить
Ого Показати IP 28 Січня 2015 17:07
Так довго обговорювали скандал з панами Пустовітами і результат не забарився. Ну нема достойніших кандидатів на голову фракції. Ну як на зло людям. Та за таких обставин, тим більше родинних, вказане прізвище взагалі не повинно звучати в політиці.
Сатана Показати IP 28 Січня 2015 18:51
Самий авторитетний чоловік, мій найкращий представник.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus