USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«У ВР я себе відчуваю школярем», - Савченко

26 Вересня 2016 22:11
"Я себе у Верховній раді відчуваю школярем, тому що я в ній лише три місяці", - заявила Надія Савченко в ефірі телеканалу "112 Україна", коментуючи бійку Вілкула та Парасюка. Каже, боїться й сама докотитися до їхнього рівня.

"Світ котиться в тартарари, ВР показує туди дорогу. Я боюся, щоб до такого я не докотилася. Ось все, що я можу сказати. Я себе у ВР відчуваю школярем, тому що я в ній лише три місяці, як нова учениця в класі, який вже до того сформувався. Проблема в тому, що за тієї мішурою, яку ви показуєте, що дійсно відбувається законотворчість у ВР", - так нардеп прокоментувала бійку Вілкула та Парасюка.

До слова, нагадаємо, що раніше автор голосних заяв та ініціатив, вочевидь, почувала себе в Раді більш впевнено. Надія Савчекно, яка, багато місяців провела у російському полоні, вирізнилася голосними заявами з перших днів свого перебування в ВР. Так, ініціативи екс-полонянки щодо переговорів з бойовиками, третього Майдану та інших тем з часу виходу її на свободу викликали неабияке обурення у аналітиків та критиків.

Так, наприклад, Савченко заявила, що Збройним силам України варто вступити у відкрите протистояння з армією Російської Федерації. Хоча ще нещодавно політик виступала проти надання Україні зброї з боку західних країн, оскільки вважала, що військова допомога може призвести до початку Третьої світової війни. Нині ж екс-полонянка заявляє, що проведення «кулуарних переговорів» по ​​ситуації на Донбасі - неприпустиме, хоч сама закликала до переговорів з ватажками бойовиків.

"Після усіх її заяв виникає тиха підозра, чи не є вона проектом Медведчука, який власне й брав участь у її обміні", - йдеться у блозі письменника Юрія Винничука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Нова Україна. Показати IP 26 Вересня 2016 22:28
З перепою щось м3дане, а потім думає.
савченко Показати IP 27 Вересня 2016 09:54
У ВР я себе відчуваю д*рою бездипломною.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus