USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Журналістка від погроз Ландіка втекла в Європу

30 Червня 2012 14:12
Шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна (на фото) може попросити політичного притулку в Європі.
Таку ймовірність розвитку подій вона допустила сьогодні, виступаючи в ефірі Першого національного телеканалу, - повідомляє Газета.UA.
«На даний момент я готую офіційне звернення - відкритий лист - до Президента України та Генерального прокурора. Я абсолютно точно знаю, що вони до виниклої ситуації непричетні. Більше того - і Янукович, і Пшонка - такі ж, як і ми, жертви людей, які їх просто розводять і використовують, прикриваючись їхніми іменами. Ці люди - їхні підлеглі. Чого я очікую від листа? Того, що його адресати - Президент України і Генеральний прокурор знайдуть управу на своїх підлеглих-свавільників», - заявила Кошкіна.
В ході програми Кошкіна зізналася, що знаходиться поза межами України.
«І я не маю наміру повертатися до тих пір, поки не з'явиться і не буде оприлюднена офіційна відмова в порушенні кримінальної справи за епізодом з Ландіком. Більше того, я повинна мати залізобетонні гарантії того, що ні проти мене, ні проти моїх партнерів, колег, членів наших сімей в подальшому не будуть порушуватися справи за надуманими політичними звинуваченнями - хоч по Ландіку, хоч по Гонгадзе, хоч з отруєння Ющенка. Повторюю: ні проти мене, ні проти моїх партнерів, ні проти колег і членів наших сімей», - акцентувала Кошкіна.
За її словами, якщо цього не відбудеться - змушена буде залишитися в Європі.
«Більше того - просити про політичний притулок. Я не припиню своєї професійної діяльності ні на хвилину. Я зроблю надбанням гласності всі відомі мені подробиці та факти про діяльність цієї мстивої компашки. Повторюю: всі факти, в тому числі - мотиви особистої помсти. Думаю, мало їм тоді не здасться», - зазначила вона.
Також вона пообіцяла попросити притулку для всіх, хто страждає від свавілля, що відбувається у країні.
«Більше того, я не просто попрошу притулку для себе, але буду домагатися того ж для своїх партнерів, колег і друзів. Усіх, хто страждає свавілля, що відбувається. У такому випадку постраждає, звичайно, імідж країни, чого б мені не хотілося. Зате винуватці того, що відбувається вже не зможуть ходити по високих брюссельських кабінетах, видаючи себе за знатних євроінтеграторів, не зможуть пачками пакувати в тюрми невинних людей; не зможуть розводити інтриги в АП», - резюмувала журналіст.
Нагадаємо, народний депутат від Партії регіонів Володимир Ландік вимагає порушити кримінальну справу стосовно журналістів LB.ua, в тому числі шеф-редактора видання Соні Кошкіної. Депутат звернувся в прокуратуру Печерського району з вимогою порушити кримінальну справу за статтею 163 Кримінального кодексу України (порушення таємниці листування, вчинене щодо державних чи громадських діячів). Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до семи років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Тата Показати IP 26 Серпня 2012 14:33
Очень скользкая особа!!!!!!!!!!!!!!!!!
Гость до Тата Показати IP 5 Вересня 2012 14:48
Полностью согласен.
АВГУСТИН Показати IP 2 Вересня 2012 15:35
Против "ландиков" необходимо издать закон и по первому их движению С А Ж А Т Ь .
Гость Показати IP 5 Вересня 2012 14:46
Нельзя с такой самовлюбленной рожей быть журналистом.Она всегда и везде всех карает призрением,считая себя хер знает кем,а на самом деле обыкновенное чмо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus