USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі депутати не підтримали мораторію на виділення землі

28 Січня 2015 10:07
Проект рішення про першочергове надання земельних ділянок учасникам АТО та мораторій на надання їх у приватну власність вирішили не розглядати депутати Луцької міськради.

Під час 69-ї сесії міськради 28 січня депутат Юрій Вега запропонував внести проект рішення, який мав на меті призупинити надання земельних ділянок у приватну власність та першочергове виділення земельних ділянок родинам загиблих учасників АТО та військовослужбовцям, які брали участь в антитерористичній операції.

Своєю чергою, секретар міськради Сергій Григоренко зазначив, що отримав проект рішення лише вчора, тому документ не має жодної погоджувальної візи. Він визнав, що питання важливе і його потрібно обговорити.

На це Юрій Вега зауважив, що вчора секретаріат вжив усіх заходів, аби не прийняти цей проект. Так, з його слів, до проекту висували претензії формального характеру – щодо абзаців та інтервалів.

Це він назвав «диким та неприйнятним» та нагадав про нещодавнє рішення облради стосовно забезпечення ділянками учасників АТО.

Депутат Роман Романюк зазначив, що не може голосувати за включення до порядку денного проекту, якого не бачив. З ним не погодився Павло Данильчук, який підкреслив, що, мабуть, просто, поки не всі депутати міськради отримали для себе земельні ділянки. На його думку, проект рішення варто розглядати негайно.
Депутат Анатолій Бірюков відповів, що протягом 21 року не отримав жодної земельної ділянки і запевнив, що підтримує виділення землі учасникам АТО, проте не бачив проект рішення.

У підсумку, лише 17 обранців міської громади проголосували за включення проекту рішення до порядку денного. Таким чином, розглядатимуть його, ймовірно, вже під час чергової сесії у лютому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Напевно Показати IP 28 Січня 2015 10:22
Григоренко "не знає", що не всі депутати міськради отримали для себе земельні ділянки. Нехай депутати "Батьківщина" візьмуть ще. Це ж останній їх шанс.
Колік Показати IP 28 Січня 2015 11:15
Карппюку гектари на гуртожиток "Батьківщина" дає , а учасникам АТО декілька соток зась.
фагот Показати IP 28 Січня 2015 12:17
роман романюк - голова Блоку Порошенка Волині також не голосував. як і члени колишніьої партії регіонів у міській раді отже бачимо ситуативний союз "Батьківщини", Блоку Петра Порошенка та екс-регіоналів. цікава компанія
BMW Показати IP 28 Січня 2015 12:45
Нема землі для учасників АТО- то ідіть на х... со своєю мобілізацією
Ковельчанин Показати IP 31 Січня 2015 22:06
Не партесь, у Ковелі виділено вже більше сотні ділянок для учасників АТО, а претензії - ті самі, що й в Луцьку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus